Simone Rocha x H&M med virtual reality

Simone Rocha x H&M har ikke bare lansert en drømmekolleksjon – hele opplevelsen er fra en annen verden. Bokstavelig talt. Se bildene her!

Publisert Sist oppdatert

Simone Rocha x H&M: Vi snakker VR, med intet mindre en Kaia Gerber, Helena Bonham, Paloma Eksesser og mange flere som karakterer.

Med alle vår hjemmekontortilværelse og social distancing, var denne drømmende og tekniske presentasjonen, pakket inn i en rosa koffert og levert på døren, rett og slett helt magisk!

Med mobiltelefonen og fem bøker med verk av den britiske kunstneren Faye Wei Wei, åpnet Simone Rocha x H&M opp en helt ny og egen verden.

Bilder fra VR-lanseringen av Simone Rocha x H&M:

Vi elsker perledetaljene til looken på Kaia Gerber.

Da vi åpnet bøkene, og så på de via vår mobiltelefon dukket det plutselig opp miniatyrmennesker. Casten var personligheter som gjenspeiler og setter pris på Simone Rochas design.

Noen personlighetene som var å se var: Helena Bonham Carter CBE, Barry Keoghan, Francesca Hayward, Kaia Gerber, Rowan Blanchard, Paloma Elsesser, Kelsey Lu, søstrene Laila og Nadia Gohar, Omari Douglas, Djeneba, Jess Maybury, Nancy Andersen, Lily Ashley og Hugo Hamlet fra Voo le Voo, William De Val Darby og kunsteren Faye Wei Wei.

Simone Rocha sier følgende om samarbeidet:

– Dette året har fått oss alle til å tenke nytt og finne nye måter å jobbe og samles på. Jeg er veldig glad for å kunne feire samarbeidet med H&M på en så innovativ måte, ved å bruke den beste AR-teknologien for å bringe en så utrolig rollebesetning direkte inn i gjestenes hjem. Jeg hadde et ønske om at kolleksjonen skulle fremkalle gleden ved å pynte seg og møte familie og venner, og jeg håper denne digitale begivenheten kan gjøre det gjennom et tankevekkende øyeblikk av kunst, skjønnhet, feiring og glede

Hele kolleksjonen Simone Rocha x H&M lanseres på hm.com 11. mars. Det er bare å glede seg!

Powered by Labrador CMS