H&M Home x UNCOMMON MATTERS

Foto: H&M Home

H&M HOME lanserer nytt designsamarbeid.

Publisert Sist oppdatert

I morgen lanserer H&M Home sitt seneste designsamarbeid med det Berlin-baserte smykkemerket, uncommon matters.

Kolleksjonen består av dekorative og iøyenfallende produkter som vil fungere som smykker for hjemmet, og inkluderer smykkeskrin, smykkestativ, vaser, fat, lysestaker og lys. Fargepaletten strekker seg fra det krispe hvite, til dype nyanser av gult, pudderrosa og knallrødt. Designet er mykt og organisk.

Foto: H&M Home

– uncommon matters handler om bærbar arkitektur, som pryder kroppens kurver med dristige feminine former. Det kreative samarbeidet med H&M HOME har gitt en fantastisk mulighet til også å utvide denne filosofien til interiør. Det endelige resultatet er virkelig smykker til hjemmet ditt, forteller Amélie Riech, grunnlegger og designer ved uncommon matters.

Foto: H&M Home

Kolleksjonen er designet for å være som smykker for hjemmet. Noe skulpturelt og vakkert som har samme funksjon for interiøret, som smykker har for garderoben. Ikke minst sørger den for oppbevaring og et dekorativt hjem for dine egne smykker når de ikke er i bruk

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

– I H&M HOME liker vi å utforske nye kreative samarbeid og vi syntes det var spennende å se på sammenhengen mellom interiør og smykkedesign. Vi fant den perfekte partneren i uncommon matters, med deres dristige estetiske og arkitektoniske uttrykk innen smykkedesign. Dette samarbeidet presenterer elegant, statement-interiør og minner oss om skjønnheten i hverdagslige gjenstander, med fokus på håndverk og kvalitet – enkelt sagt; smykk hjemmet ditt. Vi håper kundene våre vil sette pris på hva denne kolleksjonen tilfører hjemmene deres nå før jul, sier Evelina Kravaev-Söderberg, Head of Design & Creative i H&M HOME.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på hm.no/home fra 1. desember.

Powered by Labrador CMS