Vesken som står øverst på ønskelista akkurat nå

Foto: Imaxtree

Den henger på alle it-jenters skulder og passer til alt. Dette er vesken vi drømmer om nå!

Publisert Sist oppdatert

Dior 30 Montaigne: Dette er vesken som henger og dingler på it-jentenes skulder om dagen, og som allerede har klart å bli en moteklassiker.

Hver vår scroller vi oss gjennom bildebank på bildebank og lager en liten liste over drømmevesker. Og denne fra Dior har ligget på listen vår i snart et år nå...

Klassiske vesker som gir oss en dose parisienne, det elsker vi. Og man kan nesten ikke få det mer parisienne en denne vesken fra Dior.

Dior 30 Montaigne

Foto: MVB Marie Von Behrens

Vesken 30 Montaigne ble lansert i fjor vår, og fikk navnet etter Christian Diors flaggskipsbutikk i Paris som ligger i 30 Avenue Montaigne.

Den er en hyllest til det franske motehuset, designet av motehusets sjefdesigner Maria Grazia Chiuri og ble først lansert under pre-fall 19-kolleksjonen deres, men relansert i mai 2019.

Vi elsker at den er inspirert av silhuetter fra 1960-tallet, er i den perfekte størrelsen med praktisk skulderreim og har motehusets signaturlogo; CD.

Foto: Gala Gonzalez

Influencer Gala Gonzalez styler den med et helhvitt antrekk, og viser hvordan denne vesken enkelt gjør så mye med et antrekk.

Spørsmålet er bare; hvilken farge skal man gå for?

Shopping: Dior 30 Montaigne

Veske fra Dior, kr 29. 000

Den klassiske svarte? Denne passer til alt og er en garderobeklassiker. Enten om du styler den med dressbukser og blazer eller skinnjakke til, er dette rett og slett superfin!

Veske fra Dior, kr 29.000

Eller hva med en veske i det ikoniske Dior-logomønsteret?

Veske fra Dior, kr 29.000

Eller hva med en rød?

Hvis du har en enkel garderobe kan det være fint å ha en statement-veske som denne i garderoben.

Den piffer opp antrekket på 1-2-3!

Powered by Labrador CMS