mote

H&Ms nye designersamarbeid

Foto: H&M

Den svenske klesgiganten lanserer nytt og spennende samarbeid med kultdesigner.

Publisert

Designeren Rokh er det nye stjerneskuddet H&M satser på denne våren – og vi gleder oss stort til dette fantastiske designersamabeidet! 

Designer Rok Hwang, bedre kjent som Rokh, er en  koreansk motedesigner som har fått stor oppmerksomhet i bransjen. Etter å ha studert på Central Saint Martins i London, grunnla Hwang sitt eget merke, Rokh, i 2016, og han har raskt blitt anerkjent for sitt talent og sin evne til å skape klær som kombinerer konseptuell kunst og design.

Rokhs design er kjent for å være både moderne og tilgjengelig, med fokus på strukturerte snitt, lagdelte silhuetter og lek med proporsjoner. Han tar ofte inspirasjon fra kunst, arkitektur og samfunnsspørsmål, og bringer disse elementene inn i sine kolleksjoner på en unik og spennende måte. 

Rokh er i frontlinjen av en ny bølge av koreanske designere hvis konseptuelle, men likevel bærbare klær fanger moteverdenen akkurat nå. Vi er stolte av å presentere et kuratert utvalg av designer Rok Hwangs tilpasningsdyktige garderobeklassikere, og vi kan ikke vente med å se hvordan våre kunder bærer dem, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver og leder av dameklær hos H&M.

Kolleksjonen  vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på hm.com fra og med 18. april.

Se noen av våre favoritter fra H&M x Rokh-kolleksjonen her: 

Kolleksjonen består av garderobefavoritter som trenchcoats, blazere og skjørt men med en ekstra dose «fashionspinn», så her får man statement-plagg som også kan bli evige klassikere. 

Se mer på H&M.com 

Les også: Vi minnes Roberto Cavalli med 16 minneverdige moteøyeblikk 

Powered by Labrador CMS