H&M med nytt spennende designersamarbeid

Om du elsker abstrakte retromønster, stilsikre plagg og delikate skjerf er H&Ms nyeste samarbeid med Richard Allan noe for deg. Se våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

H&M lanserer en damekolleksjon i samarbeid med britiske designer Richard Allan, hvis signaturstil er vakre fargekombinasjoner, grafiske mønster og et lekent design.

Men hvem er egentlig Richard Allan?

For å svare på dette må vi tilbake til London på 1960-tallet hvor det etter andre verdenskrig oste av en svært dynamisk energi, og en helt ny stil blomstret.

Swinging London ga opphav til mange nye navn innen musikk og mote, blant annet Mary Quant, Twiggy og The Beatles.

På denne tiden var Richard Allan en ung mann og etter sine studier begynte han å jobbe hos det legendariske skjerfmerket Jacqmar, hvor han var creative director i ti år. Når Allan fylte 30 valgte han å starte sitt eget firma, hvor hans fargesterke og dekadente skjerf ble svært populære.

Richard Allan ble raskt et kjent navn i London på 60-tallet, og i ettertid har hans datter, Cate Allan, relansert varemerket.

H&M-kolleksjonen er et steg mot å gjøre verden oppmerksom på hans vakre estetikk. En stil som passer rett inn i høstgarderoben med den brune fargepaletten blandet med sterke svarthvite grafiske, mønstre.

Kolleksjonen inneholder plagg man kan bruke utover hele høsten og frem til neste vår, med perfekt mønstrede midi-kjoler og stilige lange skjorter.

Når og hvor?

De lekre mønstrene vil pryde cirka 40 plagg og skjerf som vil være tilgjengelig fra begynnelsen av september senere i år, både online og i alle butikker verden over.

H&M x Richard Allan: Våre favoritter

Richard Allan x H&M

Richard Allan x H&M

Richard Allan x H&M

Richard Allan x H&M

Richard Allan x H&M

Kilde: ELLE Sverige

Powered by Labrador CMS