Kendall Jenner stjal showet

Foto: H&M

Alt om den storslåtte visningen til Giambattista Valli x H&M i Roma!

Publisert Sist oppdatert

Giambattista Valli x H&M Roma: Giambattista Valli x H&M-kolleksjonen ble feiret i Roma i natt!

Valli People var slagordet!

Visningen ble holdt på Palazzo Doria Pamphilj - et palass som huser en av de største private kunstsamlingene i Roma.

På veggene hang det verk av blant andre Raphael, Tiziano, Caravaggio, Brueghel, Elder og Berini.

Med 400 kunstverk datert helt tilbake til 15o0-tallet, var dette det perfekte stedet for å vise frem den nye kolleksjonen til Giambattista Valli x H&M.

Kendall Jenner stjal showet

Det var Kendall Jenner som startet showet på den lange pudderrosa catwalken iført en rosa tylldrøm av en kjole, stylet med røde blondesko og en stram, sleeek hestehale.

Neste modell ut, var iført en svart tyllkjole, stylet med perlestrømper, belte i midjen og skinnjakke til – En perfekt julebordsfavoritt!

Paljettbukser, hettegensere, leopard, batikk, nagler, blonder, blomstermønster og de perfekte blondeskoene, som vi i ELLE har øverst på ønskelisten vår, var noe av det vi så på catwalken.

Den nye kolleksjonen til Giambattista Vali x H&M finnes også til herre! Denne dressjakken kunne vi gjerne gått med også...

Lekker, kort blomsterkjole med rødt belte i livet. Denne kjolen vil vi bruke til både hverdags og fest!

Lekker sort tyllkjole. Legg merke til leopardsokkene!

Hallo drømmekåpe!

Paljettsett med kysselepper! Dette settet passer også bra til partysesongen vi er på vei inn i.

Kendall Jenner avsluttet visningen sammen med sjefdesigner Giambattista Valli, iført en rød spektakulær tyllkjole. Og bak henne; en armé av tyllkledde og uniformskledde modeller.

Kendall Jenner - Vakker som alltid!

Legg merke til den fantastiske makeup-looken med glitter i kombinasjon med naturlig hud og hår!

Den røde armé!

Denne kjolen er også på ønskelisten til ELLE denne sesongen – Perfekt for årets julebord!

Spektakulær feiring

Etter visningen var det duket for italiensk aften med pasta og annen deilig mat, og etterfest på Via del Corso der DJ-kollektivet Circoloco holdt stemningen igang med fete beats og gjesteoppreteden av Peggy Gou, Seth Troxler og Clara3000.

Giambattista Valli fortalte stolt om sitt romerske opphav, og det var aldri noen tvil om hvor han ville holde visningen:

Giambattista Valli x H&M-kolleksjonen - som består av klær til dame og herre samt sko og accessoirer - lanseres i utvalgte H&M-butikker verden over, samt på hm.com, 7. november.

Vi gleder oss!

– Hjertet mitt vil alltid tilhøre Den evige by! Roma er veldig eklektisk, og det har formet perspektivene mine og personligheten min. Det var fantastisk å se alt komme til live i hjembyen min!

NB! Vi gjør oppmerksom på at reise og opphold i Roma var betalt av H&M, men presiserer at innholdet er skrevet på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.

Powered by Labrador CMS