Min desember: ELLEs Nathalie Helgerud

ELLEs Nathalie Helgerud deler sine planer for julen 2019.

Publisert Sist oppdatert

Nathalie jobber som journalist i ELLE. Desember er en av hennes favorittmåneder og hun gleder seg som en unge til julaften.

Nathalies desemberplaner

Hva liker du best med desember?

Førjulstiden. Å finne på hyggelige små ting hver dag som å bake pepperkaker, handle julegaver, tusle i byen og se på julepynt og drikke kakao. Også er det gøy med julebord og gløggdrikking med venner.

Ditt beste juleminne?

Julaften hos mormor da jeg var liten. Onkelen min som bor i Frankrike kom hjem annet hvert år og jeg hadde sommerfugler i magen hele desember fordi jeg gledet meg sånn til å se han og tanten min. Og ingenting er som jul i Porsgrunn!

Hvordan skal du feire julen i år?

I år skal jeg være med hele familien min, inkludert mine fem tantebarn, som betyr alt for meg. Det blir ekstra julestemning med masse barn i stua. Jeg gleder meg til å se reaksjonene deres når julenissen kommer og når alle gavene blir pakket opp. Ellers skal jeg feire med brødrene mine, svigerinnene mine og mamma og pappa.

Hvor mange fester/middager skal du på i desember?

Jeg har et julebord med venninner og en Ugly Christmas Sweater fest jeg skal på, ellers gleder jeg meg til julebord med ELLE-gjengen. Håper det blir karaoke i år også!

Kjole fra Stine Goya. Øredobber fra Zara. Pumps fra Jimmy Choo.

Hva skal du ha på deg?

I år blir det rosa og paljetter på julaften. Jeg har til og med gått for rosa negler i år. Jeg pleier vanligvis alltid å gå i sort, men i år hadde jeg lyst på noe mer fargerikt. Jeg drømmer om et par sko fra Jimmy Choo, men det får bli med tanken. Går heller for et par lekre strømpebukser og fine smykker.

Hva er ditt beste klestips når det kommer til fest?

Aldri gå med noe du føler deg utilpass i! Har du ikke en kjole du føler deg fin i, er det lov å gå for en fin bukse, skjorte, store strassøredobber og høye hæler – Det er alltid fint!

Hva er ditt beste julegavetips?

Gi gavekort på Zara! Det er noe alle vil ha og salget på Zara starter alltid et par dager etter jul, så da får du mer for pengene. Ellers liker jeg å få opplevelser!

Hva ønsker du deg til jul i år?

Marmorbord fra Friends & Founders. Bucket bag fra CELINE. Tekanne fra Royal Copenhagen.

Jeg flytter straks inn i ny leilighet med samboeren min Patrick, så i år håper jeg på harde pakker i form av kjeler og annet kjøkkenutstyr under juletreet. Jeg sparer på serviset Flora fra Royal Copenhagen, og mangler blant annet tallerkner og tekanne.

Men om julenissen synes jeg har vært ekstra snill i år, så står et marmorbord fra Friends & Founders på toppen av ønskelista mi. Også ønsker jeg meg bucketbagen fra CELINE.

Hva er favorittjulelåta di?

Last Christmas. Herregud så mange gode minner jeg har til den sangen. Får helt sommerfugler i magen bare jeg hører den.

Favorittjulefilm?

Tre nøtter til Askepott selvfølgelig! Og den filmen er virkelig hellig for meg. Den MÅ sees på julaften iført pysjamas og til lukten av ribbe fra kjøkkenet.

Team ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, torsk eller nøttestek?

Mamma kommer til å bli så skuffet nå, men jeg må dessverre si jeg er på team pinnekjøtt. Selv om jeg alltid har spist ribbe på julaften…

Powered by Labrador CMS