Slik blir du beauty beach ready

Disse produktene gjør oss klare for stranda!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Dermanor.

Nå er sommeren her! Da er det viktig å forberede huden og passe ekstra godt på den så huden holder seg fresh, gylden og godt fuktet med riktig beskyttelse.

AURELIA, The Probiotic Concentrate, kr 555/10ml & kr 1325/30 ml.

Et avansert probiotisk konsentrat som virkelig vil forvandle huden din. Utmerket å bruke under solkrem. Forbedrer hudens naturlige reparasjonsprosess for å beskytte, gjenopprette og balansere huden innenfra. Mot linjer og rynker, hyperpigmentering, UV-skader, sensitivitet og rødhet.

SKINBETTER SCIENCE Alto Defense SerumTM Face, kr 1835/30 ml.

Et kraftig antioksidantserum med hele 19 antioksidanter som leverer 360 hudbeskyttelse. Serumet forbedrer også ujevn hudtone, rødme i huden. vitalitet og utstråling. UVA/UVB/ IR/HEV. Brukes om morgenen på ansikt, hals og bryst før ansiktskrem/solkrem.

N.C.P. Facet 301, Jasmine & Sandalwood, kr 649/50 ml.

En lett og forførende blomsterduft. Med duft av jasminblader, hvite blomster, mykt og elegant sandeltre er du klar for varme sommerdager.

LOVASKIN Lovaskin Instant Foot Peeling Kit, kr 699/1 sett (100 ml peel/fotfil).

Myke, smidige & velstelte føtter på 1–2–3! Med Lova Skin Instant Foot Peeling, blir du raskt kvitt hard hud på føttene! Lova Skin er et «IT»-produkt som umiddelbart tar bort tørr og hard hud og som gir synlige resultater på under 2 minut- ter! Innhold: Instant Foot Peeling og to-sidig fil med fin og grov side.

THE ORDINARY 4% Sulphate Cleanser for Body og Hair Behentrimonium Chloride 2% Conditioner, kr 109/240 ml og kr 109/240 ml.

Rens hår og kropp etter strandturen med The Ordinary’s nye kliniske hårpleieserie. En cleanser som fjerner olje og smuss fra hår og kropp. Kommer også i Conditioner.

Ikke glem solfaktor

PRIORI Tetra - fx251 - Broad Spectrum SPF 50 Color Guide, kr 999/50 ml.

Det ultimate skjold og forsikring mot skader fra solen, 365 dager i året i all slags vær, hele året! Den første av sitt slag med Tetra (4 nivåer av) beskyttelse: DNA, antioksidant, UV- og IR-beskyttelse.

MATIS Réposne Soleil Sun Protection Cream Spf 30/ Spf 50+, kr 399/ 50 ml.

Beskytter mot solens skadelige stråler via organiske, kjemiske filtre. Gir effektiv beskyttelse mot DNA skader, frie radikaler og aldring av huden. Tilfører i tillegg fukt. Velg mellom SPF 30 eller 50+.

Lett makeup

BUXOM Buxom Lash Waterproof Volumizing Mascara, kr 249/11 ml.

Buxoms populære og bestselgende maskara som separerer, definerer og gir volum til vippene i vannfast variant. Med denne volum maskaraen får du fyldige, luksuriøse vipper. Et must på stranden!

BROWGAME Signature Led Pocket Mirror, kr 199/1 stk.

Med dette sammenleggbare speilet er du alltid klar for det sommeren har å by på. Speilet har LED-lys, et vanlig speil og et speil med 2x forstørrelse og passer perfekt i vesken.

BAREMINERALS Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30 Beauty To Go, kr 199/15 ml. Bestselgeren – nå i reisestørrelse. Dette er en kombinasjon av de beste egenskapene fra en foundation, en farget dagkrem, en BB og CC-krem. Fuktighetsgivende, lett farget og gir en flott naturlig glød. Dessuten har den høy solbeskyttelse, SPF 30. Perfekt på farten i sommer!

Powered by Labrador CMS