Lazy Days: slapp av i helgen med disse produktene

Foto: Produsentene

Produktene for deilig hjemmespa.

Publisert Sist oppdatert

Elle i annonsesamarbeid med Dermanor.

Til late sommerdager vil vi gjerne ha det lettvint, men allikevel gi huden vår det beste. Her får du produkter av ypperste kvalitet som får deg til å stråle.

RENS

Denne kraftige rensebalmen løser opp sminke og urenheter. Renser i dybden, gir næring og smidighet for en strålende hud. Rens og maske i ett produkt.

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm kr 619.

Denne prisbelønte, aromatiske og kremete rensen fjerner både urenheter og sminke og etterlater huden skinnende ren med en strålende glød.

FUKTIGHETSKREM

En rik 24-timers fuktighetskrem for en dehydrert hud som virker korrigerende og fuktighetsgivende. Hudforbedrende med melkesyre.

Den første rene, plantebaserte retinol-serien med effektive resultater. Dagkremen inneholder Phyto-Retinol - et plantebasert alternativ som er like effektivt som retinol uten at den forårsaker rødhet, tørrhet eller sensitiv hud. Etter kun en uke, ser man en signifikant klinisk bedring på hudstruktur og fuktighetsnivå. Serien er vegansk og passer alle hudtyper og aldre.

BareMinerals AGELESS Phyto-Retinol Face Cream kr 799.

SOLKREM

En ny kategori med 100% mineralaktiv solbeskyttelse i en transparent og silkemyk stick.

Skinbetter Science Sunscreen Stick SPF 50 SHEER
 kr 609.

DEODORANT

Effektiv og hurtigabsorberende antiperspirant. Sørger for myk hud og beskyttelse hele dagen. Inneholder andregenerasjons sheanøtt som virker fuktighetsgivende og beroligende. Dufter forfriskende av fersken og granateple!

Löwengrip Trust Me Deodorant kr 139.

LIP PLUMPER

Highshine lip-gloss med fuktighetsgivende og plumpende effekt, både på kort og lang sikt. Inneholder en nærende cocktail som forbedrer leppevolumet innen 3-5 minutter og tilfører umiddelbart fukt til tørre lepper. GrandeLIPS sin unike og myke applikator gjør det enkelt å påføre glossen. Et «must have» hvor og når som helst!

Grande Hydrating Lip Plumper Clear
 kr 329.

Buxoms hittil mest avanserte lip plumper. Svært effektivt leppeserum som inneholder vegansk kollagen og en kraftig kombinasjon av ingredienser som gir leppene mer volum, jevner ut og tilfører fuktighet. Påfør alene på leppene som en leppebehandling for å gi en lysere glans, på toppen av et annet leppeprodukt, eller bland med din favoritt Lip Polish eller Lip Cream fra Buxom for en kraftigere plumping-effekt.

Buxom Plump Shot™ Collagen-Infused Lip Serum
 kr 320.

Les også: disse produktene gjør deg sommerklar

Powered by Labrador CMS