horoskop

Denne uken er det vintersolverv – Hvordan kan du bruke det til å samle krefter?

SpirituELLE prognoser for uke 51: Torsdag 21. desember er årets korteste dag – når jordens nordlige halvkule heller så langt bort fra solen som mulig. Hva betyr dette for den kollektive energien?

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser, 

Lysere tider er på vei, men først står årets lengste natt for tur. Torsdag 21. desember markerer vintersolverv, også kjent som solsnu.

Dette er årets korteste dag – når jordens nordlige halvkule heller så langt bort fra solen som mulig. Hva betyr dette for den kollektive energien? Akkurat som vi ikke kan se månen når den er på sitt minste, under nymånen, er det i denne tomheten at fornyelse virkelig kan spire.

Tips: Her kan du forhåndsbestille boka til Kari Opsal: «Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige».

Kan mørket du står ovenfor denne uken, brukes til å finne mer lys? Kan tomheten og avstanden åpne for mer fylde og vekst? Kan roen gi plass til bevegelse? Kan du bruke ukens energier til å samle krefter, slik at du kan blomstre fullt ut når sollyset vender tilbake?

Vintersolverv er en viktig del av den årlige dansen mellom solen og månen. Etter dette vil dagene gradvis bli lengre når solen nærmer seg mer og mer. 

Derettet når vi en tid med like mye lys som mørke, dag som natt, før vi opplever den lengste dagen med mest lys. 

Deretter begynner lyset å minke igjen, og vi når den andre perioden med like mye lys som mørke i denne syklusen. Dette er en syklus av vekst og balanse. 

Naturen viser oss gang på gang at vi er skapt for å oppleve ulike faser i livet, akkurat som månen vokser til fullhet og deretter forsvinner fra himmelen.

Les også: Slik manifesterer du.

Orakelkort:  Sjelen (trukket opp ned)

Å motta Sjelen opp ned kan være et tegn på at du står midt i en viktig livslærdom. 

Sjelen din har fått muligheten til å komme ned hit for å lære gjennom å ha en menneskelig opplevelse. Gjennom disse lærdommene vil sjelen din ekspandere og utvikle seg, akkurat som universet i seg selv. Kanskje føles det som om du er i ferd med å navigere gjennom en mørk tunnel ned i underverdenen. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil» her. 

Er det deler av din egen underbevissthet du er i ferd med å bli bevisst på? Det krever mot å møte sitt eget mørke. Husk at vi ofte må gå gjennom det tunge for å oppnå en ny type letthet i oss selv. Kan du møte det du står i fryktløst, ved å stole på at livets vei fører deg akkurat dit du skal? 

Du er midt i en kosmisk transformasjon der viktige lærdommer er i ferd med å komme til overflaten. Fortsett fremover med momentet ditt, og ha tillit til at prosessen du er i vil føre deg ut i lyset igjen. 

Alt vil gi mening til slutt. Pust med magen og hold deg fast - du er med på et menneskelig eventyr.

Månedshoroskopet for desember. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS