mote

5 perfekte dongerijakker

Her er våre favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Dongerijakker passer til alt og denne sesongen er det en av de mest trendy jakkene du kan gå i.

Det er simpelthen umulig å ikke forelske seg i dongerijakken. Du kan gå for lag på lag med både jakke og bukse i dongeri, men hvis du synes at det blir for mye kan du velge bare jakken, som er like fin til bukser med en kul t-skjorte eller skjorte til, som til en kjole. På kaldere dager kan du ha en deilig strikkegenser under jakken og på festival kan du knyte den rundt livet hvis det blir for varmt.

Foto: ImaxTree.

Alt om høstmoten: Husk å meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Denne sesongen kommer dongerijakkene i mange forskjellige modeller, farger og vasker. Du må bare finne den som passer deg og din garderobe best.

Øverst på vår ønskeliste står dongerijakken fra Balenciaga. Modellen er sydd slik at den er litt oversized ved brystene og med en søm som gir den en kul fasong. Blåfargen «nice blue» er bare helt perfekt.

Foto: ImaxTree.

Tips! Prøv jakken i forskjellige størrelser for å få den looken du er ute etter. Ta også en tur innom herreavdelingen for å se etter en mer maskulin modell som er veldig trendy i år.

SESONGENS FINESTE DONGERIJAKKER

Fra H&M, kr 399.

Fra SEA, ca pris kr 8900.

Fra Weekday, kr 600.

Fra Balenciaga , ca pris kr 10536.

Fra Ganni, kr 2499.

Dongerijakken er en klassiker, som trenchcoaten, og det kan hende du ikke trenger å dra lenger enn i klesskapet til mamma eller pappa for å finne den perfekte. Som du ser kommer den både i lange og korte modeller og med- og uten detaljer som broderier i skikkelig bohemsk stil – perfekt for sommerens mange festivaler. Du kan også dekorere jakken med strykemerker eller andre rocka detaljer.

Det blir ikke mer vår enn med dongerijakke og sneakers!

Mer høstmote:

Hot høsttrend: Ruter

Leopardfeber i motebildet

Høstens fineste jakker

Powered by Labrador CMS