skjønnhet

Den beste varmebeskyttelsen 

Varmebeskyttelse

Håret ditt vil takke deg! 

Publisert Sist oppdatert

Varmebeskyttelse er alfa og omega for et sunt hår. Enten du skal krølle, bølge, rette eller føne håret, er det superviktig å tilføre rikelig med varmebeskyttende produkt, slik at du ikke «svir» håret. Det er også smart å bruke et varmebeskyttende produkt hvis man er ute i solen – UV-stråler og varme fra sola er – i likhet med et stylingverktøy – skadelig for håret. 

Hårstrå som brekker eller tupper som er fliset opp, er ofte grunnet slitsasje fra varmestyling, men ved å bruke gode produkter, bregrenses denne skaden. 

Enkelt forklart fungerer en heat protector som en barriere – eller et skjold – som beskytter hårstrå mot varme. Det er derimot viktig å huske på at for høy varme vil skade håret, uansett om du bruker varmebeskyttelse, så bruk så lav varme som mulig når du styler håret. 

Les også: 3 hårsprayer som ikke gjør håret stivt. 

I tillegg til å være varmebeskyttende, fungerer ofte varmebeskyttende kremer og sprayer også som stylingprodukter. Finn et produkt som passer dine behov, enten det er leave-in-produkter som tilfører fukt eller produkter som gir volum eller hold. 

Varmebeskyttelse 

Her er våre favoritter 

The Cream fra Sisley er en favoritt blant skjønnhetsredaktører verden over. Det er en balm/krem med lett konsistens som gjenoppbygger, pleier og nærer håret – uten å tynge det.

Her er et annet produkt som skjønnhetseksperter sverger til. 

Leave-in-balsamen fra Aveda er nærende, gir masse fuktighet og passer til alle hårtyper. 

Dette er en styrkende stylingspray som er tilpasset slitt hår som har en tendens til å knekke. 

Dette er en nærende balm med silkemyk konsistens, som gir masse fuktighet til håret og etterlater det glansfullt. 

3 serum som pleier håret og hodebunnen om natten. 

Powered by Labrador CMS