skjønnhet

Den beste ansiktsrensen for tørr hud

5 oljerenser som ikke stripper huden for fuktighet.

Publisert Sist oppdatert

Føles huden noen nummer for liten etter at du har renset huden? Da kan en renseolje være veien å gå for deg. En renseolje kan brukes hele året rundt, men er spesielt fint å bruke på vinteren når huden kanskje føles ekstra tørr og sensitiv.

Renseoljer inneholder ofte planteoljer – i motsetning til vannbaserte varianter – og fjerner effektivt sminke og smuss, uten å strippe huden for fuktighet.

Bruk det gjerne som sminkefjerner – enten alene eller som første steg av en 2-stegs-renserutine – eller som en ansiktsrens morgen eller kveld.

Her er 5 oljerenser som etterlater huden ren og fuktet:

Multi-vitaminrensen fra Tata Harper er en blanding av luksuriøse oljer som arganolje og sachi inchi og jojoba som rengjører porene uten å tørke ut huden.

Cleansing Oil fra Sensai er skånsom – men allikevel effektiv – vannløselig rensesolje som passer for alle hudtyper.

Rensebalmen fra Rowse lukter himmelsk (den lukter så godt at man nærmest ikke har lyst til å skylle av), og er det perfekte første steget i en 2-stegsrutine.

En perfekt skummende hverdagsrens som fjerner sminke og smuss, uten å etterlate huden tørr. Er helt perfekt for en sensitiv hud med tendenser til urenheter.

Når denne rensen påføres er den som en tykk olje, men i kontakt med vann forvandles den til en rensemelk. En helt fantastisk rens, som tilfører masse fuktighet.

Powered by Labrador CMS