skjønnhet

De nye duftene til Victoria Beckham er basert på tre nøkkeløyeblikk i hennes liv med David

– Tenk deg en suite, elskov og masse kjærlighet.

Publisert Sist oppdatert

Det er vel ikke helt off å si at Victoria Beckham er en av verdens mest profilerte kvinner. Hun er selve definisjonen på kjendis. Hennes tid i Spice Girls på 90-tallet og senere forhold og giftermål til David Beckham, gjorde henne til et «household name», og med luksusmerket som ble lansert i 2008 holder hun koken som aldri før. 

 I 2019 utvidet Victoria Beckham klesmerket med beauty-produkter. Victoria Beckham Beauty er et clean beauty-brand som består av alt et skjønnhetsbrand skal bestå av – og nå også dufter som har tatt åtte år å utvikle. 

Les også: Dette kult-produktet er 50 år – derfor er det så elsket.

Duftene Portofino'97, San Ysidro Drive og Suite 302 er inspirert av tre nøkkeløyeblikk i livet til Victoria Beckham – alle knyttet til forholdet til mannen David Beckham. Nysgjerrig? Det ble vi. 

Vi tok en prat med Lill-Ann Schjelderup fra Gimle Parfymeri om den nye lanseringen, og fikk fortalt de tre ulike historiene bak duftene. Under kan du lese de vakre historiene om Portofino'97San Ysidro Drive og Suite 302, og på Gimle Parfymeri kan du nå teste (og kjøpe) den du forelsker deg i. 

Duftene lanseres ekslusivt i det Oslobaserte parfymeriet, og er en av kun tre(!) butikker i Europa som fører merket. 

Jeg har aldri funnet min duft, og det er derfor jeg ønsket å lage den.
– Victoria Beckham. 

Det er den anerkjente nesen Jérôme Epinette som har utviklet duftene for Victoria Beckham. Den franske parfymøren samarbeidet blant annet tett med Olivia Giacobetti og Ben Gorham da de startet Byredo i 2006. 

Portofino '97

– 1997 var et merkeår for henne. Det var på slutten av Spice Girls-karrieren, og det var ingen som visste at hun hadde et kjærlighetsforhold til David Beckham. De dro til Italia og der klarte de å være helt anonyme. Denne duften reflekterer hennes følelse når hun åpner vinduene ut mot havet – og som hun selv sier i et intervju, så har hun aldri opplevd noe vakrere enn det i sitt liv. All denne kjærligheten og den italienske rivieraen har hun klart å putte inn i denne flakongen. Og det hun er veldig stolt av er at David har begynt å bruke Portofino '97.  

Portofino '97 er en sitrus og woody duft med noter av blant annet bergamott og sort pepper. 

San Ysidro Drive

– San Ysidro Drive er et sted i California. I 2007 rømmer hun med barna og David til USA, for å komme unna alt det vonde. Det hun har tenkt på her er å mimre tilbake på den gode tiden de hadde i California. De kommer til et rolig miljø, barna kan være ute og hun får en zen opplevelse med coaching og yoga – alle de gode tingene. Hun får også lov til å være mor.

San Ysidro Drive er en woody og floral duft med noter av blant annet pasjonsfrukt, safran og jasmin. 

Suite 302

– Dette er den mest sensuelle duften. Denne duften handler også om en kjærligjetshistorie, og den handler om at de har blitt kjærester. Tenk deg en suite, elskov og masse kjærlighet, hvor du har hennes romantiske side og hans maskuline. Alt det har de smeltet sammen i denne duften. 

Suite 302 er en amber og woody duft med noter av blant annet sorte kirsebær, rose og tobakk. 

Les mer skjønnhet her. 

Powered by Labrador CMS