skjønnhet

Et av verdens mest ikoniske hudpleieprodukter fyller 50 år 

Lotion P50 fra det franske merket Biologique Recherche blir omtalt som «the holy grail» og «Jesus in a bottle». Etter 50 år på markedet er skjønnhetseksperter og -entusiaster stadig like hekta. 

Publisert Sist oppdatert

«Jesus in a bottle», «Holy Grail», «World's best beauty product» ... Kjært barn har mange navn AKA claims, og selv etter 50 år på markedet har Lotion P50 fra franske Biologique Recherche stadig kultstatus. 

Lotion P50 eksfolierer, renser og balanserer PH-verdien i epidermis (det ytterste hudlaget), og finnes i fire varianter – tilpasset ulike hudtilstander: Lotion P50, Lotion P50V, Lotion P50W, Lotion P50 PIGM400.

Dette bygger oppunder selve kjernen av Biologique Recherche, som fokuserer på personlig tilpasset hudpleie. Det er for eksempel ikke anbefalt å handle Biologique Recherche på nett uten gjennomgått konsultasjon, da de er svært opptatt av at kunden skal få riktige produkter tilpasset hudens nåværende tilstand. Dette er noe av grunnen til at det alltid kreves innlogging for å se priser på Biologique Recherche-produkter. 

I sortimentet til Biologique Recherche finnes det omtrent 100 ulike hudpleieprodukter, og ideen er å endre rutine ut ifra hudens tilstand og behov– både som følge av indre og ytre faktorer. Det høres kanskje komplisert ut, men ... huden er kompleks, så for å få de beste resultatene er det verdt å sette seg godt inn i temaet. Huden er tross alt kroppens største organ. 

Hvis du er nysgjerrig på Biologique Recherche – selve symbolet på fransk luksushudpleie – så er Lotion P50 et fint sted å starte.

Men husk: Få en hudkonsultasjon først – enten i butikk eller salong – for å finne den beste varianten for deg, og for å undersøke hvilke produkter du kan bruke i tillegg (også dine allerede eksisterende favoritter). 

Les mer om Lotion P50-variantene her. 

Les flere skjønnhetssaker her.

Powered by Labrador CMS