Unisex-klokken vi ønsker oss!

En perfekt kombinasjon av eleganse og ytelse.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Longines.

Å kjøpe en klokke er for de fleste en investering, spesielt dersom du er på jakt etter en høykvalitetsklokke. Den skal både være praktisk og passe til din livsstil, samt innfri alle forventninger til design og kvalitet.

For oss er den perfekte klokken et tilbehør vi ønsker å bruke hver dag, og nå har en ny klokkemodell inntatt markedet: den nye unisex-klokken fra Longines. Vi elsker det klassiske og elegante utseendet, samt at klokkens funksjonalitet og egenskaper er tilpasset aktive kvinner og menn.

Ikoniske Longines

Den sveitsiske ur-produsenten Longines er anerkjent for sin lange tradisjon og ekspertise innen klokker, som kombinerer eleganse med ytelse.

Med generasjoners erfaring som offisiell tidtaker for verdensmesterskap, og som partner i internasjonale idrettsforbund, har Longines skapt sterke og langvarige relasjoner i idrettens verden gjennom årene.

Disse verdiene representeres i den ikoniske sportskolleksjonen ‘HydroConquest’, som i år er utvidet med et sofistikert utvalg i 39 mm (også tilgjengelig i størrelsene 41 og 43 mm). Dette har vi ventet på!

Med andre ord; en ekte unisex-klokke, dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et ur av høy kvalitet som kombinerer teknisk innovasjon med eleganse.

Designet for en sporty livsstil

Longines sin ikoniske HydroConquest-kolleksjon bevarer den tradisjonelle stilen til dykkerklokker, inspirert av sportens unike krav når det kommer til kvalitet og egenskaper.

Lever du en sporty livsstil er Longines et klokkemerke for deg - med sine mange karakteristiske egenskaper. Blant annet vanntetthet til 300 meter og en dobbel sikkerhetsfoldelås med integrert dykkeforlengelse.

Ikke så sporty? Det er lov å late som! Dessuten, helt uavhengig av om du trives best på land eller i vann - denne klokken vil du garantert elske å ha på håndleddet.

Longines sine klokker er dessuten kjent for å være svært komfortable å bruke, noe som er av stor betydning i hverdagen.

… men også elegant i uttrykke

Det som gjør sportskolleksjonen unik, er at HydroConquest er en moderne sportsklokke men samtidig er den også tidløs, og bevarer den elegante tradisjonen til det sveitsiske urmaker-merket.

Designet på de nye HydroConquest-modellene er inspirert av vannsportens verden, og har en ramme som er forbedret med en farget keramisk innsats. Denne ripebestandige innsatsen matcher fargen på urskiven, og binder sammen det moderniserte designet og den sporty silhuetten.

En perfekt match for den nordiske, aktive livsstilen, noe som gjenspeiles i både design og farger.

Modellene kommer i ergonomiske og komfortable gummistropper i farger som matcher urskiven, samt armbåndsversjoner som kombinerer polert og børstet stål for en imponerende finish!

Se flere klokker fra HydroConquest Collection her.

Da er det vel bare å sette den på ønskelisten.. Vår favoritt er den med blå urskive!

Veiledende pris: fra 19.300,-

Longines er medlem av Swatch Group Ltd., verdens ledende urmaker.

For mer inspirasjon – sjekk ut @longines på Instagram!

Powered by Labrador CMS