mote

De fineste kjolene til bryllupsgjesten

Har du fått æren av å feire kjærligheten denne våren eller sommeren? Da har vi funnet de vakreste kjolene til deg. 

Publisert Sist oppdatert

Bryllupssesongen nærmer seg med stormskritt, og kanskje skal du allerede i bryllup i mai? Da må kjolen på plass. Det er lite som er så gøy som å unne seg en skikkelig fin kjole man skal bruke i en spesiell anledning, spesielt om man kan bruke den flere ganger.

Det aller første du bør gjøre er å sjekke om det er spesifisert noen kleskode på invitasjonen du har mottatt. Hvis det ikke er spesifisert, kan du eventuelt sende en liten melding til bruden eller brudeparet, hvis du ønsker å være helt sikker. I år er vi litt ekstra glade i fine midi- og maxikjoler i farger som gult, rosa, lyse blått og blomsterprint! Dette passer til de aller fleste kleskodene. 

Janka Polliani i hel-rosa antrekk. Den perfekte fargen til bryllup.

12 kjoler til bryllupsgjesten

En nydelig tube-kjole fra Adoore. Vi elsker fargene og snittet på denne kjolen. 

Tube-kjole fra Adoore, kr 2100 (annonselenke).

One shoulder-kjole fra By Malina. Denne grønnfargen er nydelig, og det sommerlige og lette stoffet, passer perfekt til bryllup. 

Kjole med splitt fra By Malina, kr 3900 (annonselenke).

Bytimo er selvfølgelig en favoritt blant bryllupsgjester, og denne nydelige kjolen med belte i midjen og volanger passer perfekt til bryllup.

Maxikjole fra Bytimo, kr 8999 (annonselenke).

Blomsterprint er et veldig populært valg til bryllup. Denne passer ypperlig til deg som ønsker en lang kjole, med unike detaljer som halterneck

Blomsterkjole fra By Malina, kr 5000 (annonselenke).

Pastellgrønn er en lekker farge til vår- og sommerbryllup. Denne figurnære kjolen fra Adoore passer både til bryllupsgjesten, men også til brudepikene. En favoritt!

Figurnær maxikjole fra Adoore i pistasje, kr 1900 (annonselenke).

Midilengde i bryllup passer absolutt, med mindre invitasjonen sier "lang kjole". Denne søte kjolen fra By Malina er perfekt til sommerbryllupet i utlandet. 

Midikjole med puffermer fra By Malina, kr 5300 (annonselenke).

En av fargene som skilte seg ut blant bryllupsgjestene i fjor, var gult. Gul er en nydelig sommerfarge, og med detaljer som "off shoulders" blir den ekstra lekker. 

Langermet maxikjole fra Rotate By Birger Christensen/Moniker, kr 3899 (annonselenke).

En av signaturkjolene til By Malina, med voluminøse ermer og fotsid. 

Kjole fra By Malina, kr 5000 (annonselenke).

Satengkjoler ble ekstra populært i fjor, og de passer like godt i år. Disse enkle kjolene er lekker i seg selv, men kan også gjøres ekstra sommerlig med et par espadrillos. 

Rosa kjole fra Arket, kr  1500 (annonselenke).

Denne luftige og langermede kjolen er så fin til bryllupsgjesten. Hva med å style den til et par høye, hvite sandaler og en stråveske? 

Kjole til bryllup fra & Other Stories, kr 2200 (annonselenke).

Rotate har blitt et merke som bryllupsgjesten elsker (inkludert oss). Denne blomsterkjolen passer perfekt til deg som ønsker en kjole som er et statement-plagg i seg selv. 

Blomsterkjole fra Rotate/Wakakuu, kr 4899 (annonselenke).

Midikjole i gult fra Rodebjer. Frynsedetaljene gjør kjolen litt ekstra lekker. 

Kjole til bryllup fra Rodebjer/Wakakuu, kr 6199 (annonselenke).

Les også: 10 gode tips til brud og gjest. 

Powered by Labrador CMS