livsstil

10 perfekte venninnegaver

Foto: Instagram @haileybieber, Produsentene

Disse julegavene kjøper du til venninner (eller deg selv) ...

Publisert Sist oppdatert

Nå er det ikke mange dagene igjen til jul, og det er vel mange av oss (inkludert undertegnede) som begynner å stresse litt over alle gavene som skal kjøpes inn. Misforstå meg rett – det er ingenting som er bedre enn å gi julegaver til de du er glad i, men jeg angrer alltid på at jeg ikke starter tidligere!

Det er spesielt hyggelig å gi gaver som du har lyst på selv, og som du tenker at vedkomne også vil sette pris på. Her har vi samlet 10 «smågaver» – helt perfekte å gi til for eksempel en venninne.

10 smågaver til venninner:

Karaffelsett

Ripple serien fra ferm LIVING er så fin, og denne minikaraffelen med tilhørende glass er en perfekt julegave – selv for de som har alt!

Karaffelsett Ripple fra Oslo Deco, kr 425.

Glød

Gi denne til en person som fortjener litt ekstra «glow». Denne multi use-sticken fra Byredo har blitt en favoritt i ELLE-redaksjonen, og passer til de aller fleste – en superfin gave!

Colour Stick fra Byredo, kr 330 hos Gimle Parfymeri.

Hårsklype

Hva med å gi en fin hårklype i julegave i år?

Hårklype fra Bon Dep, kr 399.

Healing Balm

Et perfekt produkt i vinterkulden! Kan brukes til både lepper og neglebånd, og dufter av himmelsk mynte.

Healing Mint Balm fra Amazing Space/Gimle Parfymeri, kr 185.

Bok

En bok er en klassisk julegave, og som oftes en vinner. I julen har kanskje de fleste også litt mer tid til å lese, så dette er en super gave.

Elskeren av Helen Flood, kr (annonse).

Øredobber

Øredobbene fra det danske merket AE Studio er fine, og er det perfekte tilskuddet til enhver smykkesamling! Sortimentet er kjempestort, og delene kan mikses og matches akkurat som du vil – hvor fint er det ikke å ha perlen bak øret!? Sjekk ut nettsiden for de forskjellige sammensetningene.

Øredobber fra Maria Black, kr 499 (annonse).

Silkepute

Silkeputer kan gjøre underverker for både håret og huden grunnet mindre friksjon. Kjøp dette til noen du er glad i, eller sett det på din egen ønskeliste – det skal vi!

Putetrekk i silke fra Linda Johansen, kr 599.

Ullvotter

Selv om noen kanskje skulle ønske at vinteren snart var over, så er det nok noen måneder igjen med kaldt vær. Da er det godt å ha noen deilige hansker eller votter på lur.

Ullvotter fra FWSS, kr 599 (annonse).

Ansiktsmaske

Vi kan aldri få nok av ansiktsmasker. Gi til noen som fortjener å ta litt ekstra vare på seg selv denne vinteren.

Blue Chamomile Facial Hydrating Masque fra Aesop, kr 470 (annonse).

Lue

Sist, men ikke minst – en deilig ullue! Igjen – vi går noen lange og kalde måneder i møte, og da er det lurt å holde seg varm med en deilig lue. En perfekt venninnegave.

Ribbestrikket lue fra Samsøe Samsøe, kr 475 (annonse).

Powered by Labrador CMS