Beckham-familien front row på mamma Victorias moteshow

Foto: Instagram

Se alle de søte bildene!

Publisert Sist oppdatert

Victoria Beckham ss20: Som vanlig kunne Victoria Beckham stole på at hennes største fans satt front row og støttet henne da hun viste frem sin SS 20-kolleksjon under London Fashion Week søndag formiddag.

Hele familien Beckham satt samlet på første rad under showet.

Pappa David Beckham, med datteren Harper på fanget og sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz var alle tilstede for å støtte mammaen sin.

Den tidligere fotballspilleren så som vanlig utrolig kjekk ut i en grå dress.

Eldstesønnen Brooklyn hadde på seg en sort T-skjorte for anledningen, Romeo hadde på seg en hvit Gucci T-skjorte og Cruz stilte i en gul jakke.

Etter showet la David ut et bilde av hele familien på første rad med teksten: "A lot of love for mummy this afternoon... we are so proud as always". https://www.instagram.com/p/B2b1131h2jU/ Menget seg med fiffen Familien Beckham er vant til å menge seg med fiffen og hadde redaktørene i engelske og franske Vogue, Edward Enninful og Emmanuelle Alt på sin venstre side og sjefredaktøren i amerikanske Vogue, Anna Wintour på sin høyre side. https://www.instagram.com/p/B2b9W_0JeaJ/ Victorias mor og far, Jackie og Anthony og hennes søster Louise var også tilstede. Det var også David Beckhams mor Sandra og bestevenn Dave Gardner. I forkant av showet la Victoria ut et supersøtt bilde av henne og datteren Harper med teksten: "My number one guest". Harper så helt nydelig ut i en blomstret kjole. https://www.instagram.com/p/B2buyE1JfhC/ Det var nok en ganske så spesiell dag for Harper også, som koste seg backstage med blant annet modellen Adut Akech. https://www.instagram.com/p/B2bybdhJ2w_/ Victoria Beckham var for anledningen iført en kamelfarget skjorte, vide burgunderrøde dressbukser og hadde håret bakover i en løs bun. https://www.instagram.com/p/B2b9gafJysd/ Victoria Beckham SS20 - Lekker fargepalett Victoria Beckhams SS20-kolleksjonen hadde en fargerik palett i grønt, lilla, beige, kamel og gult og bestod av alt fra florlette kjoler til dresser, trenchcoats, skjorter og pologensere. Foto: ImaxTree Elsk på denne hvite kombinasjonen av bluse med rysjer, sort blomsterbrosje, hvit dressjakke og kremhvite dressbukser. Vi har lyst på alt fra Victoria Beckhams SS 20-kolleksjon! Det har vært en travel uke for den britiske moteguruen som lanserte sitt eget beautymerke Victoria Beckham Beauty.
Powered by Labrador CMS