Slik finner du din sommerflørt!

Har du lyst til å finne «the one», en kjæreste eller en skikkelig sommerflørt? Han/hun kan være nærmere enn du tror #makeithappn

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med happn

#makeithappn

Jeg husker det som om det var i går... Jeg snublet bokstavelig talt rett på han, idet jeg gikk inn på trikken. Det var rushtrafikk og vi stod så tett inntil hverandre at jeg kunne kjenne lukten av parfymen hans. Selv om han stod med ryggen til, er han den dag i dag, et av de hotteste menneskene jeg noensinne har møtt. Mens vi hadde vårt "moment" inntil hverandre på trikken, fantaserte jeg om hvordan han var som person. Jeg så for meg at han tok meg med på en øl på Parkteateret, og at vi gikk hånd i hånd langs Oslo-nattens hete gater etterpå. Han hadde perlehvite tenner, olajakke og mørkt hår. Jeg kunne kjenne pusten hans der jeg stod, mens trikken sneglet seg bortover. Plutselig snudde han seg og så rett på meg. Vi hadde øyenkontakt i, noe som føltes som, en evighet, før jeg forlegent så ned på skoene mine. Og da jeg løftet opp hodet igjen, var han borte... Jeg har fremdeles dagdrømmer om den mannen, men jeg så ham ALDRI igjen! Så mange ganger etterpå har jeg irritert meg over at jeg ikke turte å si hei. Og så mange ganger etterpå har jeg forbannet meg over at jeg ikke hadde happn på den tiden... Tenk om han var på happn, og tenk om han lette etter meg også.

Du vet aldri hvem du kan crushe med på happn. Men appen har over 85 millioner brukere verden over, og 570 000 brukere bare i Norge, så sannsynligheten er stor for at du tilfeldigvis kan treffe på drømmeflørten.

Og selv om du ikke har møtt drømmeflørten in real life, har happn geolokalisering i sanntid, noe som gir deg automatisk tilgang til alle de som er rundt deg. Hvor genialt er ikke det?

Happn gjør det mye enklere å date!

happn gjør det faktisk mulig for deg å finne sommerflørten du nettopp hadde øyekontakt med, men som du ikke turte å gå bort til!

Appen har også et kart som viser hvor og når du passerte en potensiell drømmeflørt, og en tagline som gjør det mulig for deg å finne igjen mennesker du har gått forbi på gaten.

Du kan enten velge å si hei til den personen du nettopp har passert, du kan sende et lite hjerte eller du kan velge å ikke ha noe med vedkommende å gjøre.

Om dere begge liker hverandre, har dere en Crush!

happn finnes også funksjoner som CrushTime - en lek hvor du kan gjette hvilke 4 profiler som har "likt" deg.

Btw... Jeg endte opp med en skikkelig flørt den sommeren! Jeg og noen venninner hadde vært på stranda hele dagen, og når sola var i ferd med å gå ned, syklet vi bort til Youngstorget for å ta noen øl. Idet jeg skulle parkere sykkelen min, tikket det inn en melding fra happn - han kjekke duden jeg hadde crushet med på stranda tidligere ville møtes. Det ble en kveld jeg sent kommer til å glemme!! Vi endte opp med nattbading på Sørenga og flørten varte hele sommeren..

Så er du også klar for en sommerflørt? Sjekk ut happn da vel ;)

Powered by Labrador CMS