Tindermareritt: Slik har tinder endret seg under pandemien

Tindermareritt

Frustrerte single og drøye meldinger: Vi har snakket med personen bak Instagram-suksessen Tindermareritt om hva som har endret seg på Tinder under covid-19.

Publisert Sist oppdatert

Tindermareritt: Personen bak Instagram-kontoen Tindermareritt var selv på Tinder, og etter å ha mottatt en haug av upassende meldinger bestemte personen seg for å dele de med resten av Norge, for å bevisstgjøre andre på hvor mye seksuell trakassering som finner sted på den populære sjekkeappen.

Siden opprettelsen av kontoen i 2017, har kontoen vokst enormt, og har i skrivende stund hele 224.000 følgere.

Kontoen deler skjermdumper av upassende meldinger fra Tinder, men også morsomme samtaler – helt anonymt!

Vi tok en prat med Tindermareritt, for å høre litt om hvordan sjekking har endret seg under pandemien, hva du bør gjøre/ikke gjøre for å få deg en date, og for å få innblikk i de aller beste meldingsutvekslingene:

Tinder under pandemien

Hvordan har folks datingvaner endret seg under pandemien? Er meldingene annerledes nå kontra før? Isåfall på hvilken måte?

– En vesentlig endring er mye større hyppighet av upassende meldinger av seksuell karakter. Aldergruppen har også endret seg: Tidligere var det de yngre som fikk tilsendt slike meldinger, men nå mottar også de eldre slikt. Dette skyldes nok at det er vanskelig (seksuelt frustrerende) å være singel i corona-tiden. Dermed tyr man til Tinder i håp om et ligg.

Dere har antakelig sett tusenvis av meldinger og sjekketriks. Hva er det beste tipset til single under pandemien? Hvordan skal man for eksempel begynne en samtale i dag for å få respons?

– Humor og ordspill slår alltid godt an. Jeg tror også at det er viktig å sende en melding som er tilpasset navnet eller innholdet på profilen til vedkommende – det gjør at man føler seg litt spesiell, og ikke som en av hundre matcher. Et annet tips er å ha en morsom bio - f.eks «det var enten dette eller singelkurven på Coop» eller «Gjerne one night stand, men ledig alle andre dager også». Jeg er overbevist om at humor er nøkkelen til suksess på Tinder, da god humor gjør deg 100 ganger mer attraktiv. Et annet tips er å holde samtalene litt korte slik at man har mer å prate om når man møtes! Jeg tenker at så fort man har fått svar på de viktigste spørsmålene, f.eks hva personen er ute etter og hva slags interesser de har, så er det kanskje lurt å møtes. Da har dere mye mer å prate om på daten, og det blir litt som en blinddate - mystisk og spennende.

Tinder don'ts

Hva må man absolutt IKKE skrive på Tinder?

– Unngå: å starte en samtale med «hei», «skjer», osv. bitter holdning («Tinder suger», «alle kvinnfolk er håpløse», «nettdating er håpløst») bilder eller bio der hensikten er å skryte eller imponere upassende meldinger som kan oppfattes som respektløse – Eksempel på holdning som burde unngås:

@Tindermareritt

Det beste fra Tinder

Hva er de tre beste meldingene dere har fått inn til Tindermareritt?

– Det er veldig vanskelig å kun velge tre, men her kommer topp 6:

Besøk Instagram-profilen Tindermareritt for å få flere av de beste og verste meldingsutvekslingene!

Powered by Labrador CMS