Jan Thomas søker drømmeprinsen på TV

Foto: @janthomasofficial

Men har han funnet ham? Vi måtte spørre...

Publisert Sist oppdatert

Snart har Jan Thomas søker drømmeprinsen premiere på TVNorge. Og vi teller ned dager og timer til programmet, som har premiere på TV 27. januar.

Men har Jan Thomas funnet drømmeprinsen? Er han forelska og hvem er egentlig Jan Thomas sin drømmemann?

Vi måtte spørre!

https://www.instagram.com/p/B7LkJalheMc/

Jan Thomas søker drømmeprinsen

Vi tok en prat med hele Norges kjendisstylist, Jan Thomas, for å finne ut hvem drømmeprinsen hans egentlig er.

Hvilke tre kriterier ser du etter i din drømmeprins?

Har smaken din i menn forandret seg oppgjennom årene?

– Han må være snill, ærlig og morsom!

Fortell om din rareste første date?

– Ja, det har den så absolutt. Det handler nok litt om hvor i verden jeg har bodd. Jeg trodde at min drømmemann måtte se ut på en spesiell måte, men for ganske lenge siden forsto jeg at jeg ikke har én type. Liker jeg deg, så liker jeg deg!

https://www.instagram.com/p/B4HeDMSB9EN/

– Min rareste første date opplevde jeg under oppholdet mitt i Sør-Afrika, hvor vi spilte inn serien. Den kan jeg ikke fortelle så mye om enda, men jeg kan jo avsløre at en av mine første dater med eksmannen min Christopher også var veldig klein og rar...

Vi var ute og spiste på et sted på Bislett som het Tasty Thai. På et tidspunkt strakk Christopher ut begge hendene mot meg og jeg ble så perpleks og sjokkert at jeg la mine i hans. Der ble vi sittende i en fullstappet restaurant og bare se på hverandre. Like forundret begge to. Det Christopher egentlig hadde gjort, var å strekke ut hendene for å ta tak mobiltelefonen min. Altså... Så flaut. Haha.

Hvordan har det vært å date på TV?

Kommer vi til å se en ny side av Jan Thomas i serien?

– Det å vise en såpass privat side av meg selv på TV, kunne selvfølgelig ha blitt veldig utfordrende. Men jeg hadde et utrolig profesjonelt team rundt meg, og følte meg så trygg. Alle de 12 mennene jeg har møtt i programmet, er helt fantastiske mennesker, og ikke minst snille og interessante. Jeg storkoste meg!

Dette er jo heller ingen konkurranse om å være best eller flinkest. Dette omhandler følelser og å bli kjent.

Det hjalp også veldig at jeg hadde bestemt meg på forhånd at det ikke skulle bli noe kyssing eller sex. Her skulle vi rett og slett bli kjent på den gode gamle måten. Vekk med mobiltelefoner, og så tok vi det derfra. https://www.instagram.com/p/B4m_7ZwhLMQ/

Hvem ville du helst gått på date med – Brad Pitt eller Ricky Gervais?

– Den siden dere kommer til å få se, er den siden som er aller mest sårbar for meg – Det aller mest private! Dette fordi det omhandler ekte følelser. Jeg visste ikke at det skulle bli så tøft, men jeg er veldig stolt av at jeg og alle de andre stolte på at vi ville komme godt ut av dette. I tillegg er jeg veldig påkledd i alle episodene, og det blir uvant for folk å se.

https://www.instagram.com/p/B7DhM3DhsBC/

– Altså, begge to har fantastiske kvaliteter! Men, jeg har nok drømt om Brad store deler av livet, så der hadde jeg gått på en smell. Først og fremst er han eventyrlig kjekk, og i tillegg virker han så snill og romantisk. Jeg tror faktisk han og jeg kunne hatt det veldig fint sammen...

Einar Tørnqvist eller Tobias Santelmann?

Beskriv din drømmedate?

– Her er det ingen tvil– Helt klart Einar!

Einar er et av de mest fantastiske menneskene jeg noen gang har møtt. Og han har alle kvaliteter jeg ser etter i et menneske. Han er hel ved! Et snillere, og mer generøst menneske skal man lete lenge etter. I tillegg finner jeg Einar eventyrlig sexy...

Har du funnet drømmemannen?

– I form av aktivitet på en date, så har jeg vel allerede fått oppfylt de drømmene i Sør-Afrika. Snakker vi om en person, så hadde min drømmedate vært med enten Madonna eller Barack Obama.

– Det får hele Norge vite etter 6. april :-)

Powered by Labrador CMS