Fått med deg den nye dating-trenden "sneating"?

Ny trend for deg som er på dater`n!

Publisert Sist oppdatert

Tro det eller ei, men det finnes de som går på date bare for å spise gratis. Og nå har dette fått et navn.

Her får du vite alt om den nye, og ganske urovekkende, trenden "sneating".

Å date med hjelp av apper som Tinder og Happn er ikke noe nytt. Vi sveiper og sveiper. På vei til jobb, i lunsjpausen og i senga før vi legger oss. Men selv om vi bruker mye tid på mobilen i våken tilstand (har du turt å oppdatere Iphonen din og se hvor mye tid du faktisk bruker på telefonen hver dag?) er det ikke alltid like lett å henge med på de digitale uttrykkene... Det dukker jo opp nye digitale terminologier like raskt som appene oppdateres. Fra "netflix og chill" til "ghosting".

Å vite hva som er hva og hva alt betyr, er jammen ikke lett.

Dette er sneating

Sneating er enkelt og greit å gå på date kun for å spise og drikke gratis.

Dette er nemlig det nye ordet innen dating som du må kunne. Ordet er en kombinasjon av de engelske ordene sneaky og eating. Og det betyr at man går strategisk på date for å spise og drikke gratis, eller at man usjenert har som vane å bestille det dyreste på menyen hvis man blir invitert ut. Den som driver med sneating er altså ikke ute etter å bli bedre kjent med deg, men å spise gratis.

Ifølge Urban Dictionary har uttrykket eksistert siden 2011, men det var etter New York Post nylig publiserte en artikkel med en kvinne som åpenhjertig fortalte om sin vane om å takke ja til dater bare for å spise gratis på restaurant.

Men det er kanskje ikke like relevant i Norge som i USA? De single jentene vi kjenner, betaler nemlig som regel for seg selv når de er på date...

Saken er fra elle.se

4 jenter med forskjellig økonomi: Slik bruker de pengene sine!

Powered by Labrador CMS