Du har vel prøvd tyggisen fra Zinq?

Tyggegummi mot dårlig ånde

Dagens Cravings: Zinq med smak av ingefær og appelsin

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Zinq

Denne tyggegummien smaker fantastisk av ingefær og appelsin, er sukkerfri og motvirker dårlig ånde. Vi har fått øynene opp for den nye tyggisen Zinq!

Tygg ZINQ for en friskere og bedre munnhelse

ZINQ er en ny vegansk og sukkerfri tyggegummi som sørger for frisk pust over lengre tid! Tyggegummien forebygger dårlig ånde og sikrer samtidig at du alltid har frisk pust. ZINQ skiller seg ut ved å ha et lekkert metallisk design.

Tyggeggummi mot dårlig ånde

Som navnet tilsier inneholder tyggegummien sink som bidrar til god ånde. Dårlig ånde oppstår ved at det dannes svovelgasser i munnhulen på grunn av bakterier av det vi spiser og drikker i løpet av en dag. Etter få tygg fjerner ZINQ smaken av mat, og erstatter dårlig ånde med frisk mint. Når du tygger tyggegummien frigjøres sinkacetat som hindrer bakterienes evne til å produsere svovelgass med 45%.

ZINQ hjelper deg med å opprettholde en god munnhelse da den også inneholder mikrogranulat som motvirker dannelsen av plakk på tennene. Det igjen kan føre til både tannstein og dårlig ånde. Xylitol bidrar til å nøytralisere pH-verdien, som er gunstig for å motvirke karies. Natriumbikarbonat og kalsiumkarbonat bidrar til hvitere tenner, så hva mer kan man ønske seg av en tyggegummi?

ZINQ Ginger/Orange

I over 7000 år har den edle roten ingefær fulgt oss mennesker og blitt et globalt fenomen. Og nå finnes smaken i tyggegummi. For ikke å glemme smaken av appelsin, som tilsetter et fruktig preg på tyggegummien.

Ingefær og appelsin er helt enkelt en superkombinasjon som ikke bare er bra – men som også smaker helt fantastisk!

ZINQ kommer i 5 smaker, Sweet Mint, Strong Mint, Spearmint og nå de to nyhetene Melon/Mint og Ginger/Orange.

Psst! ZINQ Melon/Mint kommer nå også i 10 pk. Vannmelon er en frisk favorittsmak. Tilsatt sink og xylitol, som bidrar til bedre ånde og god munnhelse.

Du finner ZINQ hos Rema 1000, Joker, Spar, Meny, Iceland, Shell, Deli de Luca, Mix, Esso, 7-Eleven, Circle K, Narvesen, Best, YX, Point flyplasskiosker og på ZINQ.no

Powered by Labrador CMS