skjønnhet

Darja Barannik: Min sommerduft

Darja Barannik fronter den nyeste parfymen i den populære Good Girl-serien fra Carolina Herrera, Good Girl Blush Elixir.

Alle gode ting er tre. There's a new girl in town - og motedronning Darja Barannik sverger allerede til den nye versjonen av den feminine, sensuelle og anerkjente parfymen Good Girl

Publisert Sist oppdatert

Sommer og parfyme går hånd i hånd – for det er vel få dager i året vi føler oss så fri, vakre og sensuelle som i sommermånedene. Carolina Herreras nye tilskudd i den anerkjente parfymerekken sin, Good Girl Blush Elexir, er en mer intens tolkning av Good Girl Blush – en eksotisk eliksir som presenterer de ulike aspektene ved moderne femininitet gjennom en forførende miks av rose, vanilje og røkt patchouli. Og selvsagt kommer duften i den ikoniske stilletthæl-flakongen.

Denne sommeren er det ingen ringere enn motedronningen Darja Barannik som er ambassadør for duften. Ifølge henne selv, er det en rekke ting i livet som kobles direkte til duft.

– Jeg velger duftene mine veldig nøye. Hver parfyme jeg bruker reflekterer noe av personligheten og i humøret mitt, forteller Barannik.

Nettopp dette står sentralt i visjonen bak parfymen:

– Vi har valgt disse veldig ulike ingrediensene fordi vi ville ha noe som representerer alle ulike sider av en kvinne: Det lyse, det mørke, det maskuline, det feminine, det søte, det rampete, forklarer Carolina A. Herrera, Beauty Creative Director. 

– Hvis vi kvinner er så multifasetterte, fortjener vi ikke en parfyme som er minst like rik? Der har du Good Girl, fortsetter hun.

Carolina Herreras nye parfyme Good Girl Blush Elixir kommer selvsagt i den ikoniske stillethæl-flakongen.

5 om duft med Darja Barannik:

– Når føler du deg mest empowered, og hvilke ting er det som gjør at du får denne følelsen?

– Helt ærlig, føler jeg at jeg har vunnet i livet takket være alle de nære og dype relasjonene jeg har med familie og venner. Dette gir meg virkelig en trygg grunnmur i livet, og det gjør at jeg føler meg empowered

– Jeg føler også alltid på den følelsen når jeg er på jobbreise, og får skape, lære og dele! Alle mulighetene jobben min gir meg - alle folkene jeg er så heldig å få møte, alle destinasjonene jeg får muligheten til å utforske, hver kultur jeg får dykke ned i og alle de fantastiske merkene jeg får jobbe med. Jeg er veldig stolt av alt jeg har oppnådd hittil. 

– I livet ditt som innholdsprodusent, og i en bransje som drives av mange sterke kvinner, møter du på noen utfordringer når det kommer til å vise alle de ulike sidene av deg selv? 

– I motsetning til hvordan jeg er i det ekte liv, er jeg ganske privat på sosiale medier. Målet mitt er å inspirere folk med mote, skjønnhet og interiør. Jeg viser ikke livets opp- og nedturer, noe jeg har hatt mitt av. 

– Når føler du deg mest forførende og feminin? 

– I solen, ved havet. 

– Hva tror du det er som skaper koblingen mellom duft og sensualitet? 

– Jeg velger duftene mine veldig nøye. Hver parfyme jeg bruker reflekterer noe av personligheten og i humøret mitt. For meg, er linken mellom parfyme og sensualitet en måte å uttrykke seg på samt frihet og selvsikkerhet.

– Hvordan ser den perfekte date ut? 

– For min del, er det perfekt et sted ved havet, i solnedgangen - eller soloppgangen, for den saks skyld. Timevis med dype samtaler, latter, flørting, god mat og vin. Hvis kvelden ender med litt skinny dipping, er det definitivt en suksess.

Good Girl-seriens nyeste tilskudd er Good Girl Blush Elixir, kr 1415 hos KICKS.

Søt, men sensuell

Den nye Good Girl Blush Elixir er det nyeste tilskuddet i suksessparfymeserien Good Girl. Parfymefavoritten kommer fortsatt i den høyhælte flakongen, og denne nye varianten er en forførende eau de parfum som er både woody og mystisk og kremete og floral.

Den originale Good Girl-parfymen ble lansert i 2016 og høstet umiddelbar suksess. Allerede da var det viktig å kombinere en rekke ulike aromaer for å speile moderne femininitet i én mystisk bukett, som jasmin, kakao, tonkabønner, mandler og kaffe.

Carolina Herrera: Fra kjoledesign i tenårene til internasjonalt ikon

Det var i 1988 at Carolina Herrera lanserte sin første duft - i det som senere skulle bli en omfattende og pirrende duftgarderobe av friske og glade dufter - som på perfekt vis komplimenterer den ikoniske motedesignerens fargerike kolleksjoner. 

Historien om Carolina Herrera går helt tilbake til hjemlandet Venezuela på 1950-tallet, hvor hun allerede i tenårene begynte å designe kjoler. Hun hadde et øye for elegante snitt og sammensetninger av farger, og designet hennes var noe helt spesielt allerede fra starten. Dette førte til at den legendariske Vogue-redaktøren Diana Vreeland oppfordret henne til å vise frem sin første kolleksjon på eksklusive Metropolitan Club i New York – en øyeblikkelig suksess. Derfra gikk det bare én vei, og i dag er Carolina Herrera en av verdens fremste designere.

Inspirert av kvinners skjønnhet, har hun gjennom hele sitt liv vært en skaper av estetikk. Designet hennes er både klassisk og elegant, men likevel utfordrende og nyskapende. Carolina Herrera har selv forklart at eleganse, skjønnhet og femininitet er tre nøkkelelementer i kolleksjonene hennes, og at hun lar seg inspirere av ideer fra fortiden som hun gjenskaper i form av moderne bekledning. Ifølge Carolina Herrera er mote magisk; som en elegant drøm som inspirerer oss, og som forholder seg til den verden vi lever i.

I dag er Carolina Herrera et internasjonalt motehus med base i New York, kjent for å omfavne selvsikkerhet og glede med sin fargerike tilnærming til livet. 

Darja Barannik sverger til en sensuell, spennende og feminin duft som Good Girl Blush Elixir fra Carolina Herrera i sommer.
Powered by Labrador CMS