Inspirerende damer blir vi aldri lei og her er 3 jenter vi elsker å følge på instragam. De jobber alle i motebransjen, er danske it -jenter og kler seg fargerikt og eklektisk!

Emili Sindlev er stylist og blogger,  hun leker seg alltid med de siste trendene. Denne dama er både glad i mønster, lag på lag og farger. Hun har en svakhet for det lekreste tilbehøret. Så om lurer du på hvilke sandaler eller veske du skal kjøpe i sommer sjekk hennes instafeed for inspo først.

Caroline Brasch er en smellvakker dansk supermodell, som har en avslappet og glamorøs 90-talls  grunge-stil   som alltid inspirerer oss. Vi elsker hvordan hun blander sporty elementer som joggesko med feminine kjoler og ofte med en stilsikker veske fra Chanel hengende over skulderen. Naturlig sminke og rufsete hår aldri sett så hot ut!

Josephine Aarkrogh er en først og fremst en ELLE-jente. Hun er moteredaktør for danske ELLE, alltid like sharp i sveisen, lufter de siste designerveskene og har en inspirerende klesstil der fransk chicness møter dansk lekenhet! Følg henne på instagram for hyppige updates av inspirerende jobbantrekk og feriedestinasjoner.

 

Relatert

Vårens fineste cardigans

Shopping: vårlige cardiganer

Vi drømmer oss til bar asfalt og vår i lufta med disse cardiganene.

Stjel stilen til Kendall Jenner

Kendall Jenner i ekte, Parisian-style.

Her kan du sikre deg mye fint!

Dette ønsker vi oss fra salget på H&M