ANNONSE

En julegave du garantert vil bli fornøyd med...

Vi har fått øynene opp for dette smykkemerket! 

Publisert Sist oppdatert

Det danske smykkemerket ENAMEL COPENHAGEN var en våre samarbeidspartnere under ELLE-gallaen 2023. Hvor gjestene våre fikk teste og gå med smykker fra den nye CELEBRATION-kolleksjonen

Vi virkelig ELLEsker deres nye kolleksjon, som består av vakre, minimalistiske og enkle smykker i perler, gull og sølv – med en leken touch. Perfekt å kombinere til både partygarderoben og til å gi dine klassiske favoritter et lite løft. 

Enamel Copenhagen ble startet av designeren Marie Rantzau. Hun har alltid hatt en stor kjærlighet og fascinasjon for smykker, og smykkematerialene hun har samlet på reiser verden over, har hun brakt videre inn i DNAet til ENAMEL.

  Farger skaper glede, og derfor er farge nesten alltid en del av ENAMEL-universet – vakkert designede smykker, med kjærlighet til håndverket. 

Alle smykkene til ENAMEL er designet i Danmark, produsert av nøye utvalgte leverandører og laget av sterling sølv og 18 karat forgylt gull. 

På jakt etter en julegave? 

Designer Marie Rantzau mener at smykker skal være en fryd for øyet og bringe glede. 

– Når vi gir og mottar smykker som gaver, skaper de bånd mellom mennesker – en måte å kommunisere kjærlighet, vennskap og familieforhold på. 

Under har vi samlet 10 favoritter fra den nye CELEBRATION-kolleksjonen, som er perfekte å gi bort i julegave eller om du vil unne deg noe ekstra fint. 

10 favoritter fra den nye smykkekolleksjonen til Enamel Copenhagen

Ferskvannsperlekjede, kr 2400. 

Halssmykke, kr 1450. 

Den brune jaspisen er en halvedelstein, som er god mot stress og sies å hjelpe deg med å bli mer jordnær. Den kan også gi deg mot til å ta sjanser og utforske livets muligheter.Akvamarin er en krystall som med sin energi har en beskyttende effekt. Den gir ro, glede og stabilitet.

Armbånd av ferskvannsperler, kr 1300. 

Perleøredobber i 18 karat forgylt gull, kr 1300. 

Øredobber belagt i 18 karat gull, kr 1100. 

Armbånd i jaspisstein og akvamarin, kr 900. 

Halssmykke i 18 karat belagt gull, kr 2400. 

Armbånd i sterlingsølv, kr 1600.

Øredobber av ferskvannsperler og 18 karat belagt gull, kr 1600. 

Øreringer i 18 karat belagt gull, kr 1600. 

Powered by Labrador CMS