Dagens horoskop: Torsdag 29. september

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Nå begynner du å kjenne at høsten er her for alvor og det gir deg lyst til å rømme. Væren har det bedre når det er mer bestemt vær, som sommer eller vinter. Denne endringen mellom temperaturer gjør deg irritabel. I løpet av dagen får du gode nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Mørket begynner å snike seg på deg og du blir mer sliten både om morgenen og når du kommer hjem etter jobb. Det viktige nå er å lage gode rutiner som muliggjør at energien varer hele veien til det er på tide å sove. Å trene kan være en god idé.

Tvillingene 5/21-6/20

Du har ikke noe ønske om å bestemme over andre i dag fordi du vet at det er dine beslutninger det vil stilles spørsmål ved. Når du leder, vil du at folk skal gjøre som du sier uten diskusjon. Egentlig foretrekker du å jobbe alene uten forstyrrelser fra andre.

Krepsen 21/6-22/7

Å si kanskje er ikke det samme som å si nei, det burde du være klar over. Nå når du prøver å unngå å være hard, åpner du for en mulighet du egentlig ikke ønsker å tilby. Våg å være litt mer bestemt og

tydelig i det du sier.

Løven 23/7-22/8

Du vil ha en melding fra sjefen din samtidig om at du ikke vil presse vedkommende fordi du vet at det kan føre til problemer. Denne ventingen gjør deg frustrert og den går utover humøret ditt. I dag freser du en gang for mye til feil person og du må spise ordene dine.

Jomfruen 23/8-9/22

Du vil ikke være for standhaftig, for da kan du lukke døren for nye muligheter. Ved å gi vage svar i dag, hinter du om at du er åpen for endring, selv om du er ganske fornøyd med det du har i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du handler raskt og uten å nøle når en kollega støter på alvorlige problemer i dag. Mange mennesker rundt deg blir overrasket over hvor proaktiv du er. Det er to typer Vekter; den som er bestemt i pressende situasjoner og den dydige når det kommer til det mer hverdagslige.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det din tur til å være stjernen. Nyt tiden din i rampelyset og bekymre deg ikke så mye, dette er en dag for å nyte. Ta all ros i stedet for å gnage på det du kunne ha gjort bedre. Kvelden handler om feiring eller sosialt samvær med venner.

Skytten 22/11-21/12

Torsdag blir en aktiv dag, spesielt for seinfødte Skytten. Du har mye å ta igjen og tiden er knapp. Ta gjerne hjelp av en bedre organisert kollega som kan støtte deg med tips og råd. Kvelden blir herlig og aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen har du mye å forholde deg til både på jobb og hjemme. Det handler om å ta igjen ting du vanligvis ikke gjør til daglig, samtidig som du må huske på dine vanlige forpliktelser. Heldigvis er en aktivitet avlyst og det gir deg mer tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du lengter etter en person du ikke har tid til å møte i det hele tatt akkurat nå. Det kan være en venn, slektning eller flamme. Dette er en som alltid får deg til å føle deg bra og rolig, noe du virkelig trenger akkurat nå. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier ja, men du mener nei og det skaper forvirring. Du vil ikke virke vanskelig å samarbeide med, derav ditt ja, men faktisk er dette en oppgave du tror du ikke bør falle på deg og noe du virkelig ikke vil ha noe å gjøre med.

Powered by Labrador CMS