DAGENS PÅSKENØTT: Vinn en komplett hudpleierutine fra Ole Henriksen til en verdi av 4095,-

Disse fem skjønnhetsproduktene er et must!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Ole Henriksen.

Vi elsker å teste ut nyheter og tar gjerne frem noen gamle beautyslagere. Vi har plukket ut disse fem skjønnhetsproduktene, fordi de rett og slett er helt geniale! Og psst: Du kan vinne alle produktene i ELLE´s påskenøtter.

Her får du en øyekrem med naturlig retinol som hjelper mot trette og hovne øyne, en digg sitron skrubb som fjerner døde hudceller og gjør huden fresh, vi har også plukket ut et serum som gir deg massevis av glow, en C-vitaminkrem som gir masse fukt og en nattkrem som inneholder store doser AHA syrer. Si Hello til våren fem skjønne favoritter!

Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème

Poser under øynene? Fortvil ikke - Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème fra Ole Henriksen er en en innovativ og en helt fantastisk ny øyekrem.

Huden rundt øynene er hele fem ganger så tynn som i resten av ansiket, og derfor må vi ta ekstra godt vare på øyepartiet. Denne øyekremen inneholder Bakuchiol (et naturlig alternativ til retinol) som virker øyeblikkelig oppstrammende og utjevnende. Peptider og proteiner fra soya og ris reduserer eventuelle hevelser og mørke ringer, mens stamceller hentet fra orkideer forbedrer elastisiteten.

Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème fra Ole Henriksen, kr 675.

Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème skal brukes morgen og kveld for best resultat. Klapp kremen lett på øyebenet, den vil trekke seg opp mot øyet naturlig. Dersom du er tørr eller vil tilføre ekstra glød på øyelokket kan den også klappes lett på her. Ett pump av Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème er nok til begge øynene.

Banana Bright Vitamin C Serum

Et godt serum gjør underverker for huden din, ved at mindre molekyler kan trekke dypere ned i huden og en større andel aktive ingredienser gir målrettede resultater. Banana Bright Vitamin C Serum er som en supersmoothie for huden din – proppfull av pleiende og aktive ingredienser. Serumet kombinerer egenskapene til C-vitamin og pigmenter som gir en bananpudder-lignende finish. Bananpudder-inspirerte pigmenter virker lysreflekterende og gir øyeblikkelig strålende glød. C-vitamin reduserer fine linjer, pigmenteringer, forebygger alle tegn til aldring og gir jevnere tekstur.

Banana Birgit Vitamin C Serum fra Ole Henriksen, kr 895

Ett pump påføres nyrenset hud morgen og kveld etterfulgt av din favorittkrem fra Ole Henriksen. For best resultat masseres serumet lett inn i huden med sirkulære oppadgående bevegelser.

C-Rush Brightening Gel Crème

C-Rush Brightening Gel Crème er en oljefri gelékrem som gir fuktighet hele dagen med hyaluronsyre som binder til seg vann og holder på fuktigheten i huden. I tillegg til ingredienser som C-vitamin, appelsin, gojibær og nyperose forebygger C-Rush Brightening Gel Crème alle tegn til aldring og gir en strålende og sunn hud. Denne kremen passer også til alle hudtyper.

C-Rush Brightening Gel Creme fra Ole Henriksen, kr 575

Goodnight Glow Sleeping Crème:

Goodnight Glow Sleeping Crème er en rik nattkrem som jobber med huden når den fornyer seg mens du sover, ved hjelp av eksfoliering som gir en strålende glød. Kremen inneholder en kraftig konsentrasjon av AHA-syrer og backuchiol som motarbeider fine linjer, dypere rynker og pigmenteringer, og strammer opp huden.

NB! Pga den høye konsentrasjonen av AHA-syrer (glykol og melkesyre) skal denne kremen kun brukes om natten.

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme fra Ole Henriksen, kr 735

Lemonade Smoothing Scrub:

Ikke glem å bevare en strålende glød med Lemonade Smoothing Scrub! Den kjemiske og fysiske eksfolieringen jevner ut hudtonen og hudteksturen din øyeblikkelig. Inspirert av et forfriskende glass med lemonade vil denne mirakel-slushen gi ny energi til huden din så du kan skinne om kapp med solen denne våren!

Lemonade Smoothing Scrub fra Ole Henriksen, kr 425.

Påfør Lemonade Smoothing Scrub på ren og tørr eller lett fuktet hud, og masser lett i sirkulære bevegelser før den skylles av. For ekstra effekt kan du la skrubben virke i opptil 2 min før du skyller den av med vann. Dersom du har veldig sensitiv hud, kan du blande Lemonade Smoothing Scrub sammen med Truth Juice Daily Cleanser for en mer skånsom eksfoliering. Lemonade Smoothing Scrub kan brukes 2-3 ganger i uken.

Og du som heldig ELLE leser kan vinne hele dette settet fra Ole Henriksen, klikk deg her for å delta i ELLE´s Påskenøtter konkurranse!

Powered by Labrador CMS