DAGENS PÅSKENØTT: Vinn et lekkert frokostservise fra Stelton

I dagens påskenøtt kan du vinne en Theo tekanne + tallerkner og krus fra Stelton til en verdi av 2127,-

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Stelton.

Det sies at frokost er dagens viktigste måltid, og der kan vi si oss fullstendig enig. Det er lite som slår en rolig morgenstund ved kjøkkenbordet, og en deilig kopp varm kaffe eller te – kanskje med en Podcast surrende i bakgrunnen eller en god gammel jazzplate. Enten du foretrekker å sitte for deg selv, eller med hele familien samlet, er dette utvilsomt små øyeblikk som summeres opp til det vi omtaler som hverdagslykke.

Stort sett inntas frokosten litt på farta, men dette er virkelig en rutine som fortjener litt ekstra kjærlighet. Det er mye omtanke i å dekke et koselig bord til frokost, og vi har lagt vår elsk på Theo-serien fra Stelton.

Theo-serien vekker sansene

Den prisvinnende Theo-serien er med sine vakre kontraster skapt til å vekke sansene – en perfekt start på dagen! Serien kombinerer skandinavisk design med asiatisk kultur, og er formet i matt sort stentøy med blank glasering og bambusdetaljer som gjør Theo både rå og elegant.

Dekk et vakkert bord til lunsj, brunch og små mellomåltider med Theo-serien, og skap ro til å nyte serveringen sammen med din yndlingskaffe eller te. Theo-serien består av: tekanne, slow brew kaffekanne, presskanne, tallerkner, krus, kopper, melkemugge og sukkerskål.

Ble du inspirert til å dekke et hyggelig frokostbord? Vel, i dagens påskenøtt kan du faktisk vinne en Theo tekanne + tallerkner og krus fra Stelton til en verdi av 2127,-

Klikk her for å delta i konkurransen!

Powered by Labrador CMS