Dagens Horoskop: Søndag 27. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er sint og frustrert på en person som viser seg å ha løyet for deg. Det er ikke bare løgnen som gjør deg opprørt, det handler om at personen ikke føler at de kan stole på deg. Du blir såret av at vennen din ikke er fortrolig med deg.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en fullstendig harmonisk dag hvor du gjør det du har lyst til. Du skrur av alt utenom nuet og unner deg selv både god mat og drikke. Dagen blir varm, innbydende og veldig, veldig herlig. Kvelden blir magisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom søndagen prøver du å overtale en venn til å prøve ting de ikke er helt komfortable med. Det kan bli vanskelig ettersom vennen din ofte gir et blankt nei til ting de ikke vil gjøre. Du må finne et argument som virkelig sitter om du skal lokke dem ut av komfortsonen deres.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av søndagen prøver du å ikke overtolke ting du får høre. Du vet at du er en ekspert på å finne meninger i det som sies som faktisk ikke er der. Du tolker mye mer mellom linjene enn det du burde. Av og til er et nei bare et nei.

Løven 23/7-22/8

Du får anledning til å øve på tålmodigheten denne søndagen. Om du tar det med ro og ikke stresser gjennom tingene du planlegger å gjøre så blir resultatet mye bedre. Av og til har du det litt for travelt.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom søndagen prøver du å sørge for å møte visse personer som du ikke har sett på en stund. Det virker som om dere har vanskelig for å få timeplanene deres til å passe sammen, og det gjør at dere nesten aldri møtes lenger. I løpet av ettermiddagen får du overraskende nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Du er sintere enn du vil innrømme. Det skal mye til for å komme under huden på en vekt, men denne personen har virkelig lyktes med å opprøre deg. Det handler om mangelen på respekt mot både deg og andre personer du bryr deg om.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du ikke lyst til å gjøre noe som helst, og det kan godt være at du ikke engang forlater huset. Det er lenge siden du har hatt så lite energi som idag. Iblant må man akseptere at kroppen rett og slett trenger litt ro og avslapning.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske fornøyd med dagens innsats. Du trodde ikke at du skulle prestere så bra som du gjør, men en kombinasjon av talent og magefølelse hjelper deg godt på vei. Kvelden blir annerledes men bra.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar det rolig denne søndagen. Dagen handler om å stabilisere mentalt og om å fokusere på et spesifikt mål. Du trenger å koble av for å komme i den rette stemningen. I løpet av dagen møter du en person som gir deg et fint kompliment. Du blir veldig stolt og glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en herlig og rolig dag hvor du nyter det som er her og nå. Dagen blir full av god mat og mye latter, samt et vennskap som blir sterkere og sterkere. Kvelden blir litt annerledes men også veldig hyggelig.

Fiskene 19/2-20/3

Gjennom denne søndagen vil du ikke snakke med mennesker eller i det hele tatt treffe noen utenom den nærmeste familien. Noe har skjedd som har gjort deg uvanlig opprørt og du trenger tid til å fordøyde det i ro og mak.

Powered by Labrador CMS