Tirsdag 25. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har problemer med å bestemme deg i dag, og det er ikke veldig vanlig i din verden. Vanligvis vet du nøyaktig hva du vil og du sørger som regel for å nå målene. I dag kan du bli kontaktet vedrørende en avgjørelse som delvis kan påvirke din arbeidssituasjon.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdag tar du ingen risikoer. Du sørger for å være effektiv helt fra morgenen av, fordi du vet at det er mye må gjøres. En av Tyrens styrker er planlegging, spesielt hvis du har flere dominerende jordtegn i horoskopet ditt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du lytter nøye til en person som prøver å gjenfortelle deg en historie. Problemet er at denne personen ofte gjenforteller hendelser ved å starte historien midt i og det gjør det ekstra vanskelig å følge med. Kvelden byr på ny informasjon.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å finne en måte å få alt til å flyte på, uten at det blir kjedelig av den grunn. Akkurat nå setter du pris på de små perlene i hverdagen, uansett om det gjelder en koselig kaffe, å unne seg noe hyggelig eller en samtale med en kjær venn.

Løven 23/7-22/8

Du vil bli skuffet over en avgjørelse i dag. På en måte føler du deg overkjørt og glemt, selv om du samtidig kan forstå hvorfor det ble slik. For deg handler det om å tro på deg selv, finne styrken og komme tilbake med fornyet kraft.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar til deg unødvendig mye kritikk i dag. Selv om en del er berettiget, er den også overdrevet, og du vet det. Til tross for det, føles alt veldig personlig og det er det som gjør situasjonen så vanskelig. Kvelden handler om vennskap og å bli trøstet.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdag blir intens og du stresser mer enn du må, bare fordi du vil sove godt på slutten av uken. Å planlegge langt fremover har aldri vært noe for deg, men nå prøver du å bli bedre på struktur. Du lærer av en kollega som alltid ser ut til å være fullt bevisst.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen i dag blir hva du gjør den til. Du har alle mulige forutsetninger for en herlig dag i sikte, med kunstneriske påvirkninger, men da må du også slippe fantasien løs. Våg å overraske, du har så mye å gi.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det en rekke ulike faktorer som kan begrense og gjøre arbeidet ditt vanskelig, så det er viktig å passe på at du holder deg til reglene. Det er når du sprenger grensene litt vel mye, at du får problemer. Gode ​​råd fra en kollega kan være verdt å teste ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har så mange forskjellige prosjekter på gang akkurat nå at du ikke helt vet hvor du skal begynne. Det er private prosjekter, prosjekter på jobb og forskjellige ideer som du ønsker å realisere i en hobby du har. I dag vil du motta nyheter som vil gi deg en viss rettferdiggjørelse. Du vil bli fornøyd.

Vannmannen 20/1-18/2

Du beveger deg ofte ut på tynn is, men du liker også å utfordre deg selv på denne måten. Det gir deg mye adrenalin og du liker å teste grensene dine og presse deg selv. I dag får du skryt fra en sjef eller en kollega. Det blir en bra dag.

Fiskene 19/2-20/3

I dag omgås du helst med barn eller dyr fordi de gir deg mer enn voksne mennesker akkurat nå. Har du ikke mulighet for å bruke tid med disse to gruppene, holder du deg litt for deg selv i dag. Du orker ikke noen som maser på deg akkurat nå.

Powered by Labrador CMS