Dagens Horoskop:Torsdag 7. November

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir litt annerledes ettersom du må takle jobb på en annerledes måte enn hva du er vant med. Det blir en interessant og lærerik dag hvor du utvikles i din måte å takle ulike situasjoner på, du utvikler også en forståelse for andre menneskers måte å jobbe på.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen blir du lett stresset over en sjef som puster deg i nakken. Han/hun har et enormt kontrollbehov og det gjør at du føler deg overvåket. Prøv å slippe følelsen og fokuser på det som er positivt istedenfor.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen prøver du å prate med en kollega som kommer for sent ganske så ofte. Han/hun har dårlig kontroll på tiden og synes ikke det gjør så mye med et kvarter fra eller til, men det blir vanskelig for deg som hele tiden må vente på han/henne.

Krepsen 21/6-22/7

Denne torsdagen tar du eget ansvar og du er veldig frampå i din måte å jobbe på. Det finnes en positiv energi og en vilje til å lykkes i tegnet ditt akkurat nå, som gjør at du klarer ting som du ikke klarte for en måned siden.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra dag hvor fokuset ligger på å være aktiv. Det kan være at du har fri og bruker dagen på en hobby, eller så er arbeidsoppgavene dine fysisk aktive akkurat nå. Det kan føles i kroppen helt frem til ettermiddagen, så lytt til hva det er den har å si og vær nøye med pauser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør i dag og det merkes både på jobb og privat. Du er sjarmøren selv, men på en jordnær måte som føles trygt for kollegene dine. I løpet av dagen får du høre en hemmelighet som du mer enn gjerne kunne avstått fra.

Vekten 23/9-22/10

Du drives av en indre vilje til å kunne prestere, selv med et tett skjema og små marginer. Det finnes en kreativ tanke i alt du gjør i dag som forenkler både små og store oppgaver. En kollega ser ut til å ha et ekstra godt øye til deg akkurat nå. Du opplever at han/hun flørter med deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir mye å gjøre denne helgen og du føler at du har satt deg fast i et mønster det er vanskelig å bryte ut av. Det kan handle om rutiner på jobb eller ting du gjør privat som du vet at du kunne gjort mer effektivt, men som du ikke helt orker å endre på akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen prøver du å prate med en sjef eller en eldre slektning om en oppgave som du synes er både vanskelig og kjedelig. Han/hun synes du er lat og vil ikke lytte til dine forklaringer, noe som kompliserer situasjonen. Ettermiddagen byr på en overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt nervøs i dag. Du føler at du pendler mellom å være i toppform og i mindre bra form akkurat nå og for deg er det viktig å være på topp denne helgen. I løpet av ettermiddagen får du en positiv beskjed og da føles alt litt bedre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kjemper for din tro på et prosjekt som har gått litt over tiden og det vekker din sjefs irritasjon som mener du sløser bort både energi og ressurser på dette prosjektet. I løpet av dagen lykkes du til slutt med å omvende en sjef til å se saken fra din synsvinkel.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir mye å ta stilling til i dag, så det gjelder å holde hodet kaldt. En kollega vil ikke samarbeide med deg akkurat nå og han/hun vegrer seg fra å si ifra, men du merker at han/hun er irritert på deg av en eller annen grunn. Her er det bra å ta tyren ved hornene og ikke gi deg før du har fått din forklaring.

Powered by Labrador CMS