Dagens Horoskop: Torsdag 9. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir en intensiv dag der du må bevise, ikke bare for deg selv men også andre, at du er en kraft å regne med. Du har en drivkraft og en vilje som kan få deg langt, på grunn av dine konkrete mål. Som vær kan du lykkes med alt du tar for deg.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en underlig men på sett og vis magisk torsdag. Denne dagen byr på utfordringer, et par hindre og en masse latter. Du får være både kreativ og du får bruke din intelligens. Kvelden byr på en herlig overraskelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finnes ulike måte å si samme sak på og du velger den mindre diplomatiske måten. En kollega blir ganske så opprørt over din måte å uttrykke deg på og du kan regne med en og annen fornærmelse fra denne personen. Kvelden blir aktiv og morsom.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en risiko for at du drar en forhastet konklusjon idag og det er ikke bra. Du bør ha litt is i magen og lete etter ledetråder innen du avgir et endelig svar. På ettermiddagen er du veldig flirete, og det blir en veldig koselig kveld.

Løven 23/7-22/8

Det blir en uvanlig bra torsdag der du nyter livet etter en oppgave er fullført. Dette er sluttspurten innen du kan ta ferie, men mentalt har du allerede tatt fri, selv om det er flere uker igjen. Idag treffer du en kjær venn som du ikke har sett på lenge.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag med mange forviklinger og du føler at du står midt oppi det hele. Du blir nesten litt dårlig når du tenker for langt fremover, så du velger å være mer i nuet enn å tenke på fremtiden. Kvelden byr på et drama.

Vekten 23/9-22/10

Du blir overrasket over en persons spydige kommentarer. Du har aldri gjort denne personen noe ille, så det handler kanskje mer om at han/hun har det ille og da går det utover alle. Kvelden blir informativ og koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som har vanskelig for å akseptere et nederlag, selv om det bare er midlertidig. Du er egentlig ingen vinnerskalle, men du trives ikke med å tape heller. Helst vil du være del av et lag som gjør det bra, da har du det som plommen i egget.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen handler om nære venner som har vært borte en stund. Du er veldig glad for å omgås med han/henne og du oppdaterer vennen din med alt drama som han/hun har gått glipp av den siste tiden, og det er en del. Vennen din er like glad for å se deg som du er for å se han/henne.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag handler om sterke vennskap, om hierarki og om å ikke la noen sette seg på deg. Du liker ikke når personer tar for stor plass og nå synes du at en kollega har fått litt storhetsvaner på bekostning av visse andre og det merker du at du ikke liker. For øvrig blir dette en fantastisk torsdag.

Vannmannen 20/1-18/2

Mennesker har ulike forutsetninger for å lykkes og det må du bare akseptere. Alle er ikke like kjappe til å tenke som du er, eller like lette å like som du er. Iblant må man la mennesker, i dette tilfellet kolleger, få vokse langsomt og oppmuntre personene for de fremsteg de gjør.

Fiskene 19/2-20/3

Du liker ikke den nye ordningen på jobben og du gjør ditt beste for å holde deg på din kant. Det finnes et fåtall personer som du vil omgås med akkurat nå og du sørger for å ha så lite med de andre som overhodet mulig. En kollega lyser opp dagen din.

Powered by Labrador CMS