Dagens Horoskop: Torsdag 9. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en kort, men intensiv torsdag hvor du blir påminnet om at du lever. Her gjelder det å holde fokus , og ikke la trøttheten ta overhånd. Sats på en lett og energisk lunsj, slik at du holder dagen ut.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du bekreftet en mistanke som du har hatt lenge. Dette gjør ting enklere, for nå vet du hvordan du skal håndtere en viss person. Du er flink til å få mennesker til å åpne seg og fortelle mer enn de egentlig hadde tenkt til å si.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handlar om å finne et jevnt energinivå på jobb og å unngå små pauser. Du har vanskelig for å håndtere mørket akkurat nå, det gjør at du blir trøttere nå enn om sommeren og du har vanskelig for å konsentrere deg. Et tips kan være å skaffe en sollampe slik at du får mer dagslys.

Krepsen 21/6-22/7

Du kommer ikke overens med en venn, men du holder munn og sier ingenting. Du vet at du kommer til å få rett, om ikke i dag, så innen noen uker. I løpet av dagen får du muligheten for å prate litt mer med en venn som pleier å være veldig opptatt.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en risiko for at du forsnakker deg om en hemmelighet du går og bærer på i dag. Du har en venn som er innblandet i denne konflikten og i blant synes du det er vanskelig og ikke avsløre det du vet. Du avskyr å se vennene dine lide og du avskyr å vite hvorfor den personen ikke har det noe godt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør i dag. Det finnes ingen begrensninger, bare muligheter. Det er når du har det på denne måten at du presterer på topp, så forvent store ting fra deg selv i dag. Kvelden handler om å vise hvem du er og hva du kan.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt treg for tiden. Det er som om du aldri helt våkner på morgenen, men går i dvale hele dagen. Kanskje har du mangel på noe i kroppen, og har behov for å tilbringe litt tid utendørs. Sørg for å aktivisere deg selv i form av flere utendørsaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne torsdagen blir du sint over små ting. Kommentarer som vanligvis ikke berører deg, gjør deg smågal i dag, og din tålmodighet er lik null. Det handler om Mars sin plassering i tegnet ditt. Dette er en overgående periode, selv om den holder seg i tegnet ditt en stund fremove.

Skytten 22/11-21/12

Du får det ikke helt til på jobb i dag. Du har et gruppearbeid hvor alle forventes å bidra like mye, men av ulike grunner, kan ikke du levere på samme nivå som de andre og det skjemmes du over. Gjør ikke det, neste gang er det noen andre som ikke kan prestere like bra.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om å holde fokus og om å klare ulike mål. Du er nære, men det gjelder å holde roen til du har nådd mållinja. Du kommer til å klare det du har satt deg som mål, om du bare ikke gir opp.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å vise hva du er god for på jobb. Du er smart, ser langt fremover og har en tendens til å se utenfor de vante rammene dine. Sjefen din er imponert over deg og vil gi deg mer ansvar, men du vil heller ha mer frihet.

Fiskene 19/2-20/3

Du undersøker muligheten for å slippe en oppgave som du synes virker veldig kjedelig. Egentlig burde du bare bite tennene sammen og gjøre det som skal til, men arbeidsmoralen din er ikke spesielt høy denne torsdagen.

Powered by Labrador CMS