Dagens Horoskop: Torsdag 7. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er allerede ferdig med mange av ukens gjøremål, så dagen i dag blir ganske så behagelig og du kan fokusere på morsomme oppgaver. Du merker på savnet etter en eller flere av kollegene dine, som du ikke har sett på lenge. Husk at de aldri er mer enn en telefonsamtale unna.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen blir litt uvanlig, fordi du bryter med visse vaner du har fått den siste tiden. Til tross for at dagen går fort og du har det gøy. Det blir en givende og kreaitv dag som fører med seg en hel del gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig seriøs når det kommer til jobb. Du har hverken tid eller ork til å bruke energi på mennesker som ikke forstår hvor høyt du verdsetter ditt yrke og hvilken plass det har på prioriteringslisten i livet ditt. I dag støter du på en person som ikke har samme arbeidsmoral som deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag føler du på en viss oro. Du har prøvd å komme nærmere en person, men det går ikke helt som du hadde håpet. Du må være staere når det gjelder denne personen og ikke bli irritert eller sur om han/hun ikke er like ivrig som deg. Denne personen trenger tid for å bli vant med tanken om dere to.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør i dag, og det finnes mye liv og morro i tegnet ditt. Venner betyr mye for deg akkurat nå, spesielt om du har begrenset antall mennesker du kan omgås med. I dag prøver du å lokke med deg en av vennene dine på et eventyr.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en litt treg start i dag, men du kommer igang senere på formiddagen. Du har litt vanskelig for å sove akkurat nå, det er så mange tanker som svirrer rundt i hodet på deg. Kvelden handler om små og store valg.

Vekten 23/9-22/10

Du har innsett at ingenting kommer til å bli som planlagt i sommer, så derfor prøver du å omstille deg litt. Du er ganske så god på å tilpasse deg situasjonen, og det kommer godt med i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne torsdagen prøver du å inngå kompromiss med et familiemedlem eller kollega, men det går ikke helt etter planen. Gi ikke opp selv om personen det gjelder er i ferd med å slite deg helt ut.

Skytten 22/11-21/12

Du er fremdeles sur over noe som skjedde i helgen, men for din del burde du faktisk fokusere fremover istedet for å dvele ved det som har vært. Man kan ikke gjøre om på fortiden. men fremtiden er din til å forandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes noe avslappende over tegnet ditt i dag. Du er ferdig med en eller flere omfattende oppgaver og du kan unne deg å ta det litt mer med ro. Det blir en herlig torsdag med fokus på ditt eget velbefinnende. En veldig koselig sms fra noen, får deg til å overveie å treffe en person du faktisk har begynt å like veldig godt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt irritert over at så mye du hadde planlagt enten er blitt avlyst eller utsatt. Du vet at dette gjelder alle, men det hjelper ikke deg så mye. I dag blir ytterligere en ting avlyst, og det synes du er veldig sørgelig ettersom det var noe du gledet deg veldig til.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt lat i dag og det er du fullt klar over. Du hadde gjerne gjort en mer gjennomtenkt innsats når det kom til jobb, men du orker helt enkelt ikke. Du føler at du ikke har samme entusiasme som du pleier for jobben din, spesielt om du er tvunget til å jobbe hjemmefra.

Powered by Labrador CMS