Dagens Horoskop: Torsdag 6. Februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en morsom og inspirerende dag hvor, du utvikles både som person og i din arbeidsrolle. I dag får du bra feedback fra en sjef og det kan hjelpe deg med å tenke litt utenfor boksen. Kvelden blir koselig og veldig sosial.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen prøver du å få litt struktur både på tankene dine og på jobben din. Det blir en produktiv dag, samtidig som den gir deg rom for å gjøre mer kreative ting. I løpet av dagen får du nyheter som får deg i godt humør. Du føler at vinden begynner å snu og at ting endelig går din vei.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen prøver du å prate med en venn som du har litt vanskelig for å nå frem til. Dere har det gøy sammen, men dere har veldig ulike verdier, noe som gjør at dere iblant havner i ganske så hete diskusjoner. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som virkelig føler mye, og i dag er du litt nedfor når du innser at det kommer til å drøye innen du får mulighet for å treffe en viss person igjen. Du og denne personen lever veldig ulike liv, og det blir derfor vanskelig for dere å rekke å sees så ofte.

Løven 23/7-22/8

Du blir sint og skuffet på en kollega i dag, fordi du mener denne personen kan gjøre det så mye bedre. Denne personen orker ikke slåss for det han/hun tror på, og gir fort opp. Som Løve er du en skikkelig kjempe, så du forstår ikke helt denne personens mentalitet. For deg er det ubegripelig at visse personer lar seg kjøre over på denne måten som kollegaen din nå lar seg gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du uttrykker deg veldig klart i dag, men allikevel lykkes en kollega med å misoppfatte deg. Iblant føles det som om kollegaen din misforstår deg bare for å irritere deg, og du vet ikke hvordan du skal kunne håndtere denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Du blir glad for positiv feedback fra en person du beundrer. Han/hun pleier sjeldent være generøs med sine komplimenter, men akkurat i dag får du masse skryt. Nyt og sug det til deg, du har jobbet hardt og du fortjener all oppmerksomhet du kan få.

Skorpionen 23/10-21-11

Iblant blir du sint på en venn for at han/hun ikke tar sine talenter på alvor. Vennen din er en av de mest begavede menneskene du kjenner, men han/hun er for lat til å utvikle sine talenter til det fulle. I dag får vennen din en unik sjanse som han/hun velger å ikke ta, og det får det til å koke inni deg.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen prøver du å argumentere med en venn om at han/hun skal ofre noe for gruppens beste. Dessverre er vennen din både stolt og litt egosentrisk, så han/hun ser ikke helt poenget med å ikke prioritere sine egne interesser.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag blir eventyrlig, men også utviklende. Du lærer deg å kjempe for det du vil ha, og du lærer også å ikke vise dine svake sider for sjefen din. For deg er det viktig at sjefen din fortsetter å satse på deg og det gjør sjefen din om han/hun tror du er en vinner. I dag viser du at du virkelig er en vinnerskalle.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å uttrykke seg på, og i dag velger du en mindre fin måte. Kollegaen din kan bli litt såret over ditt ordvalg, men i bunn og grunn, vet denne personen at du mener det vel, selv om du ikke alltid er like flink på å uttrykke deg.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å ta tak i en ting om gangen og ikke stresse. Det har vært en tøff periode, men nå velger du å legge denne bak deg og se fremover istedet. Du vil være fri til å gå dine egne veier, men samtidig er det du selv som holder tilbake. Du tar ofte den tryggeste utveien, enn å våge å sjanse.

Powered by Labrador CMS