Dagens Horoskop: Torsdag 5. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen begynner du å ta hensyn til en venns ønsker. Han/hun har behov for dine råd når det gjelder å gjøre seg hørt i en gruppe. Vennen din er bra på mye, men kan bli litt blyg i offentlige sammenheng. Kvelden byr på en mengde ulike aktiviteter.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen gjelder det å holde fokus. Det er mye å gjøre så du må være nøye med lister og prioriteringer. I løpet av dagen diskuterer du visse rutiner med en sjef. Dere har i utgangspunktet de samme synspunktene, men nærmer dere temaet fra to ulike hold.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i dårlig humør i dag, men det er fordi du ikke får det som du vil på jobb og det irriterer deg at en annen får alle fordelene. Akkurat nå går ingenting helt din vei og det er derfor du blir irritert.

Krepsen 21/6-22/7

Gi ikke opp en venn bare for at han/hun er vanskelig å holde kontakten med. Han/hun savner deg veldig mye, men prøver å holde et høyt tempo på jobb samtidig som det finnes andre aktiviteter i hans/hennes liv som stjeler tid. Prøv å være ute i god tid når du booker avtaler om å treffe denne personen.

Lejonet 23/7-22/8

Du trives bra med livet ditt akkurat nå, selv om du savner visse personer veldig mye. Dere har vokst i fra hverandre, og det er du fullt klar over, men du er allikevel ikke helt klar for å slippe taket i denne perioden av livet ditt. Du vil beholde følelsen av fellesskap en liten stund til.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir lett irritabel i dag og det utnytter din kollega til fulle. Han/hun vet akkurat hvilke knapper som skal trykkes på for å få deg sint. Du er ikke lett å irritere, men når du vel blir sint så ser du rødt og sier dumme ting som kollegaen din er bevisst på.

Vekten 23/9-22/10

Å finne likevekt i en stressende hverdag er ikke så lett, men du må prøve i alle fall. Behold balansen ved å spise riktig og få den søvnen du behøver. Om du slurver med det banale i livet ditt, kommer det til å gå utover alt annet du synes er viktig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganske stressende, men du har det allikevel gøy. Dagen handler om å samle fakta og å gjøre en korrekt vurdering. Det er utfordrende og litt tøft på en og samme tid. Kvelden handler om å være modig.

Skytten 22/11-21/12

Du tar vare på de menneskene som står deg nære, resten av bekjentskapskretsen slipper du tak i så fort du finner nye venner. Du har ikke samme behov som dine andre kolleger til å holde fast ved det gamle, tvert imot så opplever du alt nytt som ekstremt stimulerende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag forteller en venn deg at han/hun har bestemt seg for å slå seg sammen med deg når det kommer til en hobby eller oppgave på jobb. Dette er gode nyheter og du er faktisk enda gladere enn du hadde trodd du skulle bli. På kvelden utfordrer en mentor deg til å sikte mot stjernene.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne torsdagen blir litt roligere enn resten av uka og det er du takknemlig for. Kanskje er du syk, jobber hjemme fra eller så har du fri. I løpet av dagen hjelper du en venn eller slektning med å legge opp en plan for høsten.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske intensiv i din måte å jobbe på akkurat nå og du trives bra med de utfordringene du får, selv om du synes de er vanskelige. Den siste tiden har du fått en del nye venner, men det hindrer deg ikke fra å lengte etter tidligere kolleger.

Powered by Labrador CMS