Dagens Horoskop: Torsdag 30. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kjenner at du kan roe ned idag. Det har vært mye de siste ukene, så du fortjener virkelig en pause der du kan puste ut og hente deg inn mentalt. I løpet av dagen er det først og fremst familie og venner som står i sentrum for din oppmerksomhet.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen velger du å ta en ting om gangen. Du har innsett at det knapt er noen god idé å stresse, for det setter snarere kjepper i hjulene for deg enn at det driver deg på en positiv måte. Det blir en bra torsdag der du også rekker å skjemme bort deg selv litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som elsker å improvisere og det får du mulighet for idag. Det blir en morsom og kreativ torsdag der du utfordrer deg selv på mange ulike måter. I løpe av ettermiddagen får du sjansen til å prøve noe nytt som du ikke har hatt tid til tidligere.

Krepsen 21/6-22/7

Du lykkes med å tulle det litt til for deg selv idag, men du prøver å dekke over feilen ved å late som det ikke at ingenting har skjedd. Å stikke hodet i sanden er din spesialitet. Du vet akkurat hvordan du skal la være å bry deg om ting du egentlig blir litt brydd av. For øvrig blir det en bra torsdag.

Løven 23/7-22/8

Det hjelper ikke å argumentere eller prøve å overtale et familiemedlem eller en slektning om at du har rett. Han/hun har ikke samme perspektiv på saken, så du bør helt enkelt droppe hele overtalelsesforsøket. I løpet av torsdagen lykkes du med å få en venn til å være litt mer impulsiv enn vanlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du satser alt på ett kort idag og det ser ut til å være veldig smart av deg. Du lykkes med å overtale familien din om at en forandring på jobb kan gagne begge parter og fremfor alt deg selv i et lengre perspektiv.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en innholdsrik torsdag der du sørger for å være så aktiv som mulig. Du har behov for å komme deg ut og røre på deg for å kunne bearbeide alle tanker som snurrer rundt i hodet ditt. For deg er det enklere å komme frem til en beslutning om du lar underbevisstheten din få bestemme.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen idag handler om å forsvare det du tror på. Det behøver ikke være så dramatisk, det innebærer bare at du ikke viker, selv om du får andre imot deg. Dette er viktig for deg, så stå på.

Skytten 22/11-21/12

Det du gjør idag er ikke helt moralsk riktig og det vet du, men følelsene dine tar overhånd og da overreagerer du. Det handler om kjærlighet og da er du ekstra følsom. I løpe av dagen prøver du å gjøre din partner sjalu ved å flørte med noen andre.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir veldig utslitt av å se hvordan en venn har rotet det til for seg. Det som burde være så enkelt og harmonisk, gjør han/hun så komplisert og dramatisk isteden. Idag prøver du å unngå denne typen konflikter og satser heller på å kose deg med venner. Det blir en veldig koselig dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å ta hensyn og å lytte til partneren og familien din. Iblant tar fantasien overhånd og da kan de hende at du gjør impulsive ting som å booke en ferie eller invitere gjester uten å snakke med den øvrige familien. Idag er en slik dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er utrolig lei av å alltid måtte være på vakt. Akkurat når alt føles så harmonisk og herlig, skjer det noe som legger en demper for stemningen og som får deg til å bli avvaktende og irritert, istedenfor å være lykkelig og glad. Idag velger du en annen vei enn konfrontasjon.

Powered by Labrador CMS