Dagens Horoskop: Torsdag 3. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Du har en del å tenke over denne torsdagen. Mye har med privatlivet ditt å gjøre, og visse følelser som begynner å vokse seg sterkere. Det er alltid komplisert når vennskap forvandles til noe dypere følelsesmessig.
Tyren 20/4-20/5
Det blir en bra torsdag. Du er i godt humør og får mye gjort. I dag flyr tiden avgårde og du har det gøy. I løpet av kvelden får du høre et rykte som gjør deg veldig glad. Dette er et rykte du virkelig hadde håpet på at skulle være sant. Det blir en koselig og sosial kveld.
Tvillingene 21/5-20/6
Du er i et strålende humør denne torsdagen. Det finnes drivkraft og vilje til å prestere i deg i dag og det er bra. Det er ikke alltid du har så mye motivasjon som du har akkurat nå, og du kan takke Månen og Uranus for det.
Krepsen 21/6-22/7
Du har innsett en ting om deg selv den siste tiden og det er noe du ikke er stolt over. Du har en tendens til å løpe fra problemer og unngå konfrontasjoner, noe som gjør at du iblant mister noe som er verdifullt for deg. Visse ting er verdt å slåss for.
Løven 23/7-22/8
Du er litt vimsete for tiden, men det opplever kollegene dine bare som sjarmerende. Du får hjelp når du har behov for det, noe som gjør ting lettere på jobb. Privat sliter du mellom å bare blåse i alt og følge strømmen, eller å ta tak i problemene som har gnagd i deg en stund.
Jomfruen 23/8-22/9
Du har en bra og produktiv torsdag å se frem til. Du får mer gjort enn vanlig og du er fornøyd med resultatet. I løpet av dagen kan en kollega komme med en tilsynelatende uskyldig kommentar, men vær forsiktig. Denne personen har alltid en baktanke.
Vekten 23/9-22/10
Du føler et behov for å finne tilbake til din vanlige arbeidsglede igjen. Det har vært en forandringenes år og det er mange av de forandringene som du synes er litt tøffe å takle. Prat med sjefen din og se om dere kan komme opp med en enighet om hvordan du kan få det bedre.
Skorpionen 23/10-21-11
Det blir en bra torsdag der du finner på en hel del nye prosjekter. Du føler deg trygg med å ta egne initiativ og det er det som fungerer best på en arbeidsplass. Skorpioner er personer med sterkt driv og mange egne ideer. Du blomstrer om du får mye frihet.
Skytten 22/11-21/12
Dagen blir interessant og utviklende. Du ser ut til å lære en del nye ting denne torsdagen. Det kan være snakk om et kurs av noe slag eller så lærer du noe nytt på jobb. I løpet av dagen knytter du også en hel del verdifulle kontakter.
Steinbukken 22/12-19/1
Torsdagen handler om å jobbe i grupper og finne en metode som passer for alle. Som flaks er, har du fått en stabil og bra gruppe som gjør det enkelt å finne bra arbeidsmetoder. Det blir mye latter og opplevelser i dag. Kvelden handler om personlig utvikling.
Vannmannen 20/1-18/2
Dagen blir morsom og lærerik. Det finnes en drivkraft og en vilje hos deg denne dagen, som ingen kan ta fra deg. Det har gått litt opp og ned med motivasjonen din den siste tiden, men nå har du funnet tilbake til din gamle arbeidsglede igjen. Kvelden handler om vennskap.
Fiskene 19/2-20/3
Du er impulsiv akkurat nå og det kan være du sier eller gjør ting du senere vil angre på. Mye handler om at du reagerer utifra følelser, istedet for å tenke før du handler. Kvelden byr på en del drama.
Powered by Labrador CMS