Dagens Horoskop: Torsdag 3. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du muligheten til å ta igjen for noe som gnaget deg en stund. Du kan være ganske hevngjerrig når du først er i det hjørnet, og nå er du ekstra langsint grunnet en innflytelse fra tre jordtegn. Kvelden handler om å feire en seier.

Tyren 20/4-20/5

I dag føler du på at du er på vei inn i en ganske intensiv arbeidsperiode. Det er mye du skal rekke, og du kjenner på en frustrasjon. Det er mer å gjøre enn du har kapasitet til. Du vil alltid prestere på ditt beste, men det er vanskelig med disse forutsetningene.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en risiko for at du sier eller gjør feil ting i dag. Du er veldig distré, og tankene pendler frem og tilbake. Det virker som om du er forelsket i, eller betatt av en person du ikke kjenner så godt. Denne personen opptar mye av dine tanker.

Krepsen 21/6-22/7

Du glemmer deg bort i dag, og viser plutselig en av dine mindre hyggelige sider til en person du beundrer. Dette kan få ulike konsekvenser, litt avhengig av hvem denne personen er. Det kan være lurt å vise en mer menneskelig side av deg selv, men det kan også oppfattes som en svakhet og en karakterbrist.

Løven 23/7-22/8

Du tar et steg nærmere mål i dag. Det handler om noe som har med slutten på pandemien å gjøre, og du begynner å se hvilke veier du kan gå. Dagen inneholder både diskusjon og planlegging. Kvelden blir interessant, men sen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er flere ting som bekymrer deg i dag, og det handler først og fremst om en kollega. Denne personen er alltid for sen, og ofte borte. Det som er bra er at denne personen virkelig jobber hardt når han/hun er tilstede, selv om oppfattelsen av tid er litt egen.

Vekten 23/9-22/10

Du vil være modig, men når alt kommer til alt så feiger du ut. Det handler om å åpne seg og være sårbar, noe du synes er veldig vanskelig, spesielt med nye mennesker. I løpet av ettermiddagen unner du deg noe spesielt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant dag, ettersom du utfordres enten privat eller på jobben. Skorpionen har et godt konkurranseinstinkt dersom det bare trigges og settes i gang, og det gjør det i dag. Kvelden kan by på en del spennende sladder om en bekjent.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens til å ville dra ting ganske langt nå. Vennen din prøver å finne likevekt i deres relasjon, og du søker aktivt mer drama. Dere to har helt ulik oppfatning av hva et godt forhold innebærer. Kanskje dere skal prøve å diskutere ting mer i åpenhet.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler mye om å hvile, kanskje trene litt og spise god mat. Du jobber også en del i dag, men fokus ligger på å ha det bra og lade opp mot noe spesielt som skal skje i helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en fin og rolig dag der du kan fokusere på de viktigste tingene. Gjennom å legge ned både tid og energi på å hjelpe en slektning eller venn, så sørger du for at denne personen innser mer og mer. Denne personens framgang blir også din framgang.

Fiskene 19/2-20/3

Du kvier deg for å si sannheten til en venn. Det virker som om du har rotet bort noe, ødelagt noe eller brutt et løfte du har gitt. Nå vil du være ærlig om dette, samtidig som du er redd for hvordan din venn vil reagere. Du misliker når noen er sint på deg.

Powered by Labrador CMS