Dagens horoskop: torsdag 26. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen prøver du å lytte til en kollega som sjeldent får komme til tale. Han/hun er ganske blyg av natur og derfor tar han/hun sjeldent stor plass i større grupper. Du er overbevist om at denne personen har mange gode ideer og du skal ikke se bort ifra at instinktet ditt har rett.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen får du en hel del informasjon om framtiden. Det blir et interessant møte som både handler om forandringer, men også om å jobbe med de verktøyene som finnes der. I løpet av dagen venter gode nyheter som har med økonomien din å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Akkurat nå er du inne i en periode der du har vanskelig for å bestemme deg for hva det er du synes er viktig. Det er så mye som skjer akkurat nå, at du ikke helt rekker å smelte inn all informasjonen eller i det hele tatt tenke over relevansen over det du får høre. Kvelden byr på masse aktivitet.

Krepsen 21/6-22/7

Du er skuffet over en venn som ikke har vært ærlig mot deg. Du har vært veldig tålmodig med vennen din, men snart er grensen nådd for hvor mange dumheter du klarer å akspetere. En diskusjon med en sjef kan utarte seg i dag.

Løven 23/7-22/8

Du er litt trøtt akkurat nå. Det finnes ikke så mye energi i tegnet ditt, så det gjelder å ta det du får. Sørg for å ikke slurve med maten og søvnen. Du har behov for hvile for å kunne lade batteriene. En konflikt hjemme kan bidra til at du har vanskelig for å sove om kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen handler om å være veldig rett på sak. Merkurs posisjon kan bidra til misforståelser. Når du har denne typen påvirkning i horoskopet ditt, bør du være forsiktig med hvordan du uttrykker deg.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen prøver du noe nytt og annerledes. Det handler om å våge å tenke nytt. Slik ting er nå, kreves det at du anpasser deg hverdagen og da kreves det fleksibilitet. En kollega beundrer den positive innstilling du har til ting akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag finnes det en risiko for at du føler deg litt nede eller slapp. Du prøver å ikke kjenne etter, samtidig vil du ikke gå på jobb om du er i ferd med å bli syk. Du bør kanskje holde deg hjemme, og pleie deg selv litt ekstra i dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag får du sjansen til å være mer kreativ enn du pleier. Du kan virkelig sveve i din måte å tenke på. Ved å tillate at kreativiteten flyter, så fødes nye og unike ideer. Kvelden handler om familien og om å legge planer for desember.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i et strålende humør denne torsdagen. Etter en ganske intensiv uke, kan du endelig slappe av og bruke dagen på litt mer hverdagslige oppgaver. Et kompliment får deg til å bli glad og sjenert på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne torsdagen handler om å lytte til en sjef som du har vanskelig for å forstå deg på. Han/hun har vanskelig for å uttrykke seg, og det gjør deg irritert. Du mener at denne personen ikke fortjener å være sjef, og at denne personen ødelegger mer enn den bidrar på arbeidsplassen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt treg i hjernen i dag. Det er som om du har vanskelig for å fokusere på de viktige tingene. At du er så distré kan avhenge av at det finnes private problemer som opptar en del av tankene dine i dag.

Powered by Labrador CMS