Dagens Horoskop: Torsdag 25. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Idag tar du masse plass. Du både hører og synes mer. I det siste har du vært mer tilbaketrukket, men når solen kommer inn i tegnet ditt igjen, blomstrer du virkelig opp. I løpet av dagen byr du på både sjarm, kjappe replikker og masse varme.
Tyren 20/4-20/5
Denne torsdagen har du en masse energi til tross for at du har sovet godt. Det handler om at du vet at helgen snart er her og du ser virkelig frem til den. I løpet av dagen får du et lite tips om hvordan du skal håndtere en sjef som du synes er ekstra vanskelig å ha med å gjøre.
Tvillingene 21/5-20/6
Du begrenser deg selv ved å tro at du ikke klarer ting. Om du ikke prøver, kommer du aldri til å lære, og noen ganger må man feile for å lykkes. Dagen handler om å jobbe med selvtilliten din og om å ha tålmodighet.
Krepsen 21/6-22/7
Det blir en interessant torsdag der du får høre et veldig saftig rykte. Nå er spørsmålet om du skal være lojal mot vennen din og holde munn om det du vet, eller klarer om du ikke klarer motstå fristelsen å si det videre.
Løven 23/7-22/8
I dag har du en klar plan for dagen, kvelden og deler av helgen. Det er sjeldent du er så målbevisst. Den siste tiden har du fulgt strømmen, men nå vil du forandre på ting.
Jomfruen 23/8-22/9
Du er litt forsiktig i dag ettersom du ikke helt vet om du kommer til å komme igjennom med dine ideer. Du har blitt skuffet før og vet at kollegene dine ikke er så åpne for nye ting. I løpet av ettermiddagen hjelper en kollega deg med å legge opp en strategi. Vekten 23/9-22/10
Dagen blir morsom og går fort, noe du virkelig setter pris på. I dag har du masse energi som kommer fra Væren og som gir deg en uvanlig stor drivkraft. I dag er en bra dag å dra i gang nye prosjekter på.
Skorpionen 23/10-21-11
Du har vanskelig for å akseptere at visse ting ikke går an å forandre. Jo tøffere forutsetningene er, jo staere blir du. Det finnes noe som minner om jordtegnenes stahet i deg akkurat nå. Ingen kan fortelle deg hva du kan og ikke kan.
Skytten 22/11-21/12
Økonomien din kunne vært bedre, så hvorfor takker du nei til å tjene litt ekstra penger? Du har ikke helt råd til å være lat akkurat nå, det er for mange ting du ønsker deg. I løpet av dagen kan en venn overraske deg med sitt selskap og litt saftig sladder.
Steinbukken 22/12-19/1
Dagen handler om å forberede seg til en utfordring som kommer til høsten. Det har lenge vært tvilsomt om denne typen event kommer til å gå av stabelen, men nå endres retningslinjene på en måte som gagner deg. Kvelden handler om sterke følelser.
Vannmannen 20/1-18/2
Du har null tålmodighet akkurat nå og det merkes ikke minst på din rappe tone mot mennesker du faktisk liker. Du må prøve å bite tennene sammen, selv om du blir irritert. Din korte tone er heller ingen bra arbeidsmoral.
Fiskene 19/2-20/3
Du er ganske sikker på at du har hørt feil når en venn kommer med informasjon til deg i dag. Dette er nyheter som høres altfor bra ut til å være sant, samtidig håper du i smug på at vennen din faktisk snakker sant. Dette er isåfall helt fantastiske nyheter.
Powered by Labrador CMS