Dagens Horoskop: Torsdag 24. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen får du sjansen til å gjøre noe nytt på jobb, noe du setter stor pris på, for du elsker miljøskifte mer enn de fleste. I løpet av dagen møter du en person som har verdifull informasjon til deg. Her gjelder det å fiske etter informasjon mens den enda er fersk.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske stressende innledning på torsdagen, men når du vel har fått et overblikk, føler du at du har kontroll og da går det meste på skinner. Du liker utfordringer, men den siste tiden har det nesten vært litt vel mange forandringer for din smak. Nå begynner ting å roe seg ned litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingen person å skylle på utenom deg selv og det gjør deg irritert. Du er vant til å jobbe med en gruppe som deler på ansvaret når det oppstår feil, men akkurat nå kjører du solo og da blir det du som må ta både ris og ros.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes mange måter å endre en situasjon på, men du velger å ta i bruk de mer drastiske metodene. Akkurat nå spiller du mye på andres empati og da kan du bli utagerende og en smule dramatisk.

Løven 23/7-22/8

Det blir en morsom og annerledes torsdag der du får teste dine grenser på ulike måter. Du synes det er gøy og det merkes, ikke minst på ditt gode humør og din utrolig sjarm. Løven er karismatisk og vet hvordan han/hun skal utnytte sine fordeler på best mulig måte.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom torsdag der du har mye å gjøre og tiden flyr avgårde. Du nyter virkelig livet akkurat nå og du føler ikke at hverdagen er like kjedelig som kollegene dine synes. I dag kan det komme et tilbud om en ny jobb eller du kan få litt annerledes arbeidsoppgaver enn de du er vant med.

Vekten 23/9-22/10

Det blir ikke helt som du hadde sett for deg i dag, men det blir allikevel bra til slutt. Du har en tendens til å overtenke ting og det er da du kjører deg fast. Sett en deadline også setter du en stopp, enten du føler deg klar eller ikke. Det blir en bra måte for deg å få opp hastigheten på.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes mange unnskyldninger for din dårlige oppførsel, men du begynner å bli lei unnskyldningene til en av dine bekjente eller slektninger. Han/hun avlyser ofte i siste minutt, og i dag kommer dråpen som får begeret til å renne over.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å akspetere at en venn faktisk ikke har tid til deg akkurat nå. Du føler deg bortglemt, urolig og usikker, noe som påvirker humøret ditt negativt i dag. Sannheten er den at vennen din faktisk er så opptatt som han/hun gir uttrykk for. Du bør jobbe med din egen usikkerhet.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir interessant, utviklende og litt tøff. Du pushes av en sjef eller trener, og det får deg til å gi alt og litt til. I løpet av ettermiddagen passer du på å unne deg noe du har lengtet etter lenge.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne torsdagen prøver du å kombinere flere ulike ting. Det handler om jobb, noe privat og dessuten prøver du å hjelpe en venn eller slektning. Det blir en intensiv, men veldig produktiv dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg litt innestengt av en venn som har et stadig behov for oppmerksomhet. Du vil gjerne at han/hun skal være litt mer selvstendig, men jo mer avstand du tar, jo mer klengete blir vennen din. Det fungerer heller ikke å prate om situasjonen, ettersom han/hun føler seg så usikker.

Powered by Labrador CMS