horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 23. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag roer det seg litt på jobben og du kan endelig få orden på alt som du ikke har hatt tid til. Det blir en dag som handler om å gjøre ferdig ting før helgen. Kvelden ser ut til å fokusere på en hobby eller en sport. Det blir en morsom og aktiv kveld.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det ulike møter som gjelder. Selv om du delvis tenker at det er fint fordi det byr på et sosialt innslag i hverdagen, så du blir stressa når disse møtene trekker ut. Du føler ikke at du har tid til å gjøre det du faktisk burde gjøre.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag er det viktig å utnytte mulighetene som tilbys. Ikke bekymre deg for om du ikke er bra nok eller har nok ferdigheter, men tro heller på deg selv. Du er akkurat den personen som trengs i denne sammenhengen, så rett deg opp i ryggen og nyt all ros du får.

Krepsen 21/6-22/7

Det ser ut til at du deltar på et kurs eller noe annet som lærer deg nye ting denne torsdagen. Du er ivrig etter å omfavne det nye, samtidig som du er mer skeptisk til enkelte områder. Du setter vanligvis pris på endringer, men du liker også det vante og kjente.

Løven 23/7-22/8

Dagen starter litt tregt fordi du virker sliten. I løpet av dagen kommer en rekke gode ideer fra din side i samme takt som du våkner til live. I løpet av ettermiddagen prøver du å hjelpe en venn som får problemer. Du både støtter og kommer med gode råd.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag blir det morsomt og sosialt. En ny kollega vekker din nysgjerrighet og deretter din anerkjennelse. Dette er en person du liker. Denne personen forstår ikke bare arbeidet, men har humor og varme og er også ganske attraktiv. Dagen avsluttes med en fysisk aktivitet.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av torsdagen synes du det er på tide å fremheve litt mer av hvem du er og hva du har for visjoner. Avhengig av hvilken gruppe du er i og i hvilken sammenheng kan det være lurt å ikke ta inn for mye. Det er bra at du tør å stå på ditt, men ikke glem å være lydhør samtidig.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er gode muligheter for å lære nye ting denne dagen, men da må du svelge din stolthet og lytte. Noen ganger går man videre i det samme kjente sporet, mest fordi du synes det er enkelt. I dag får du bare sjansen til kreativ tenkning hvis du tør å ta risikoen med å skille deg litt ut.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og utviklende dag hvor du vil møte nye interessante mennesker. Det er så mye du kan lære av og feil gjort av andre som du selv kan unngå. I løpet av ettermiddagen venter både hygge og mye latter.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir en bra dag. Det blir dagen da alle puslespillbrikkene faller på plass. For første gang på lenge føler du at du er akkurat der du ønsker å være og det gir selvtilliten din nok et spark. Det er lenge siden du har kjent en slik tillit til fremtiden som du gjør akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag kan du glede deg over detaljer. Det blir en god torsdag, men kanskje litt kjedelig fordi det ikke skjer så mye. Prøv å anslå hvor mye du får gjort når du er alene. På kvelden sørger du for å komme deg ut og trene eller dedikere et par timer til en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om balanse mellom jobb og fritid. Du prøver å være mye ute i dagslys. Tilgjengeligheten på frisk luft får deg til å tenke klarere og ta bedre beslutninger. Kvelden utfordrer med nye morsomme aktiviteter. Du gjør en innsats både fysisk og mentalt.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS