horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 22. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du løper rundt som en svimmel kylling denne onsdagen, og du får egentlig ikke gjort noe meningsfullt ferdig. Problemet med deg er at du har vanskelig for å takle stress. Hvis du blir det mister du fokus og har en tendens til å være overalt på en gang. Prøv å planlegge dagen din.

Tyren 20/4-20/5

Du har planlagt en eller flere aktiviteter denne onsdagen, men det blir kansellert av ulike årsaker. Du synes egentlig det er ganske fint for da får du tid til å fullføre et arbeid du gjør. Kvelden handler om nyheter.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av denne dagen er du tvunget til å inngå kompromisser, og det er noe du ikke liker å gjøre, spesielt når den andre parten er en person du har problemer med å respektere. Det du må gjøre i dette tilfellet er å prøve å se bak forskjellene dine og finne noe som fungerer for alle.

Krepsen 21/6-22/7

I dag starter du gjerne diskusjoner for diskusjonens skyld og ikke fordi du har en sterk mening om emnet. Du liker å røre litt i gryten og kollegene dine får oppleve en ganske annen side av deg. I løpet av ettermiddagen prøver du å møte en venn.

Løven 23/7-22/8

I dag får du skryt fra sjefen din som synes du var ekstra kreativ i din måte å takle en tøff situasjon på. Selv om rosen føles bra, tenker du at du kunne gjort ting enda bedre. Prøv å ikke være så streng, men gi deg selv en klapp på skulderen i stedet.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av onsdagen kan du forvente nyheter om arbeidet ditt eller en sjef. Uansett hva det handler om betyr det en forandring for deg og du er ingen venn av endringer. Du trenger tid til å fordøye denne typen nyheter før du kan se det positive i dem.

Vekten 23/9-22/10

I dag begynner du å føle deg litt mer komfortabel med situasjonen du befinner deg i. Når du kan slappe av, slipper du løs sjarmen og da kommer også den sosiale siden av deg frem. Få mennesker kan motstå en Vekt i sitt rette element. Kvelden blir rolig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er nær et sammenbrudd denne dagen. Uansett hvordan du prøver å få med din kollega, så gjør hen det motsatte av det du sier. Selv omvendt psykologi fungerer ikke, og hen ser rett gjennom deg. Det gjør det heller ikke bedre hvis du er utslitt etter noen netter med lite søvn.

Skytten 22/11-21/12

En venn går gjennom en livskrise akkurat nå, så det er viktig for deg å være ved deres side. Denne dagen handler både om å være en skulder å gråte på, en sparringspartner for ideer og en god venn som tør å kritisere selv når det svir litt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er tempoet litt lavere og du får tid til å virkelig gå ned i detaljene. På noen måter blir denne dagen mer utfordrende enn alle de andre til sammen. Du er tvunget til å stille spørsmål ved din egen motivasjon og du finner en ny plattform å ta utgangspunkt i når det gjelder dine private bestrebelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om nyheter, om en fruktbar samtale med en sjef og om din evne både til å stille krav og tilpasse deg. Det handler om å finne en balanse mellom fleksibilitet og dynamikk. Kvelden byr på trening og en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Du fortsetter i samme ånd som tidligere denne uken. Du får driv fra solen og litt mer aggressiv energi fra Væren. Dette er gode dager der du får mye gjort. I løpet av onsdagen kan en som står deg nær overraske med nyheter om livet sitt, men som indirekte påvirker deg.

Powered by Labrador CMS