Dagens Horoskop: Torsdag 23. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskelig fir å lytte til en kollega som hele tiden maser om ulike ting. Du har tidligere prøvd å hjelpe og støtte denne personen, men nå har du innsett at alt handler om han/henne og at denne personen egentlig ikke bryr seg om noen andre enn seg selv.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir oppstarten på et nytt projekt. Det blir bra til slutt, når alle komponenter er på plass, men innen den tid kan hele situasjonen oppleves som litt rotete. I dag får du en positiv beskjed som har med ferien å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/

Du er en person som prøver å fikse og ordne så mye du kan for at alle skal trives, men akkurat i dag ser ingen ut til å sette pris på din omtanke. Tenk at mange har andre ting å tenke på akkurat nå og det kan være derfor du ikke får den oppmerksomheten du fortjener.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil så mye akkurat nå, så det gjelder å ikke prøve for hardt. Du har mulighet for å imponere en viss person, men prøv å ikke overtenke situasjonen, følg heller hjertet ditt. Et rykte du får høre i dag, både skremmer og fascinerer deg.

Løven 23/7-22/8

Du vil at noe skal skje og det kan bli slik at du tar en eller flere dårlige beslutninger i dag, bare fordi du er rastløs. Løven har vanskelig for å bare ta det med ro og nyte stillheten. Du får høre om en venn som kommer for å se deg i helgen og du blir glad for at han/hun endelig har bestemt seg for å komme.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil så mye akkurat nå, men det finnes ikke tilstrekkelig med tid eller ressurser for å virkeliggjøre alle dine ideer. Velg ut dine beste ideer og gjennomfør de i dag. Kvelden handler om venner.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig lei deg over at du ikke har fått se en viss person på lenge. Du vet at dere kanskje ikke hadde møttes så ofte om omstendighetene var annerledes, men det faktum at du ikke kan se denne personen når du vil, gjør deg opprørt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å samle sammen ideene dine og gjør det beste ut av dagen. Det blir en morsom og inspirerende ettermiddag hvor du får brukt dine kreative talenter. Kvelden handler om en beskjed av noe slag.

Skytten 22/11-21/12

I dag passer du på å gjøre en masse du må få gjort og det går overraskende bra. Det er ikke så ofte du er så effektiv som du er i dag, men du har en deadline å rekke og det passer deg bra.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag gjør du ferdig ting du burde gjort for lenge siden, men som du har utsatt. Du mottar også en invitasjon i dag, og du blir ekstra glad over at vennene dine er så opptatt av at du skal komme.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir kanskje ikke helt som du hadde sett for deg, men det blir en bra og produktiv dag til tross for at du tvinges til å løse problemer som kollegene dine burde løst selv. Iblant blir du litt for snill.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om små og store beslutninger Akkurat nå er du ganske så ubesluttsom og det kan være vanskelig for deg å bestemme deg uansett hva det gjelder. I løpet av dagen får du feedback fra en sjef og du blir litt overrasket over å høre hva han/hun mener om saken.

Powered by Labrador CMS