Dagens Horoskop: Torsdag 21. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen vil du gjøre rett for deg og derfor forsvarer du en person som har havnet i bråk med en kollega. Du vet at det er lett å hakke på denne personen, så derfor stiller du deg ved denne persons side selv om du nødvendigvis ikke mener at denne personen har rett.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en kreativ og morsom dag. Du utvikler din måte å tenke og kreere på. For deg er det viktig å finne inspirasjon utendørs og det gjør du idag. En kollega kommer med forslag du ikke kan motstå.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes mange om og men denne torsdagen. Mye handler om noe du tviler på. Du er så opptatt av at ting skal bli rett at du føler deg helt handlingslammet. Tenk på at visse ting kan man rette opp i etterpå, om det blir litt feil fra begynnelsen av.

Krepsen 21/6-22/7

Du har ikke en gang tenkt til å late som at du bryr deg når en sjef prøver å få deg til å bli entusiastisk over et prosjekt. Du har sagt ifra allerede fra begynnelsen av at du ikke liker denne typen oppgaver, så du tenker ikke spille med bare for å gjøre sjefen din glad.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg omsvermet av mange rundt deg akkurat nå og det trives du med, men det finnes bare en person som virkelig betyr noe for deg .Vis denne personen litt ekstra oppmerksomhet idag. All flørtingen kan gjøre deg både reservert og sjalu.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir litt stressende, men den innledes ganske rolig. Du har vanskelig for å fokusere på morgenen, fordi et privat problem opptar det meste av tankene dine. Takket være din ineffektivitet på formiddagen, får du mye å ta igjen senere på dagen.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å luske litt rundt i hva en kollega mener og tenker om en viss person, men han/hun sier ingenting. Du kan ikke lokke frem noe informasjon uansett hva du gjør. Det er bare å innse at du må finne det ut på en annen måte.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns noe ertende over tegnet ditt akkurat nå. Du liker å småerte en kollega til tross for at denne personen blir veldig frustrert. Det er akkurat det at han/hun blir så fort irritert som gjør hele situasjonen så gøy for deg. Kvelden handler om et løfte.

Skytten 22/11-21/12

Du blir sint på en kollega for at han/hun er så nonchalant mot deg, du viser dette ved å vike unna og bli sur heller enn å si ifra. Du har vanskeligheter for å bli sint på denne personen, så når han/hun trykker på feil knapper så blir du lei deg og såret isteden.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er et som et levende spørsmålstegn idag. Du havner midt i en konflikt uten helt å vite hvordan du har havnet i den. To av dine beste venner driver en kald krig med deg i midten. En annen kollega viser deg Ekstra omtenksomhet idag. Du blir litt ekstra glad for at akkurat denne personen bryr seg om deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en del spørsmål å finne ut av denne torsdagen, men ingenting du ikke har gjort før, så dette bør gå smertefritt. Du har en bank av gedigen kunnskap med deg og du anvender deg gjerne av den og din talent for å finne på innovative løsninger på ulike problemer. Kvelden handler om et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Idag innser du at du har oppført deg helt håpløst ovenfor en kollega. Han/hun forstår ikke hvorfor du er så irritert, så du bør enten forklare hvordan du har det, eller slutte å furte. I løpet av dagen får du høre noe som gjør deg både urolig, forventningsfull og glad på en og samme gang.

Powered by Labrador CMS