horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 1. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På årets første vårdag begynner du å føle deg litt hanglete. Det har vært en lang periode med stress, og det ser ut til å påvirke helsen din. Du jobber deg sannsynligvis gjennom denne dagen og kanskje til og med morgendagen, fordi du tenker at dette kun handler om at du er sliten.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en god dag og du er gjerne utendørs hvis du kan. I dag prøver du å bevege deg. Trening hjelper deg å tenke klart og får deg til å legge til side tankene om fremtiden for en stund. Kvelden handler om en venn og om deres behov for å snakke.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det en risiko for at du gjør en feil som kan koste deg mye penger. Det handler om å falle for noe som ser bra ut på papiret, men som du ikke vet så mye om. Unngå å være impulsiv. Hvis det virker for godt til å være sant, er det det sannsynligvis det også.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en trivelig onsdag hvor du prøver å være så sosial du kan på jobb. Akkurat nå favoriserer Venus tegnet ditt, og det gjør deg litt mer åpen mot fremmede. I dag kommer det nye, spennende mennesker til jobben din og du passer på å sosialisere.

Løven 23/7-22/8

Det er en del spørsmål du ønsker å avklare denne dagen, men da gjelder det at du er litt fintfølende, noe som ikke er din sterkeste side. Heldigvis får du hjelp av Månen og det gjør deg mer empatisk og bevisst på hva du må gjøre. Dra nytte av det.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag begynner du å føle deg litt mer våken. Det kan avhenge av at du er forsiktig med både mat og søvn. I løpet av denne dagen vil du motta en melding som du har ventet på. Når du får denne informasjonen, bør du ha et åpent sinn.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en rolig og litt annerledes onsdag der du får teste nye områder. Det kan være arbeidsoppgaver eller en ny hobby. Du er veldig sosial i dag og du kan lett knytte kontakter. Bruk denne innflytelsen til din fordel.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser en mulighet for en investering i dag, men samtidig innser du at du ikke har råd til det, slik situasjonen er akkurat nå. Skorpioner kan være veldig fantasifulle når de vil ha noe, så du gir ikke opp, selv om det ser mørkt ut for denne investeringen.

Skytten 22/11-21/12

Du har en kollega som gjør jobben sin, men ikke mer enn det. Hen lurer seg ofte unna de kjedeligste oppgavene og slipper unna med det. Du vet ikke om du bør beundre deres oppfinnsomhet eller om du burde tenke dårlig om dem for deres manglende arbeidsmoral.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen ser veldig spontan ut og det kan skje at du gjør noe du ikke vanligvis gjør. Det kan være alt fra å gå ut og ha det gøy på kvelden til å teste en litt mer eventyrlig sport. Det er også en risiko for å tape mye penger i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir litt av et drama denne onsdagen. Du havner midt i et hav av følelser og du gjør ditt beste for ikke å bli sittende fast. Dette er en konflikt som du er indirekte involvert i, siden du står mellom de to partene som ikke kan komme overens.

Fiskene 19/2-20/3

Midten av uken blir kreativ og du lar både din kunstneriske side og din fantasi flyte. Du får mye ros for din ukonvensjonelle måte å tenke på i dag og du nyter all oppmerksomheten. Ettermiddagen fokuserer på de små perlene i livet.

Fikk du med deg gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS