Dagens Horoskop: Torsdag 19. Desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag der du prater en del med kolleger du ikke kjenner så godt. Takket være din naturlige sjarm og humor, lykkes du med å få personer til å slappe av og samarbeide bra som gruppe. På kvelden har du noe å feire.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant og veldig intensiv torsdag hvor du både får være driftig, støttende og oppmuntrende på en og samme tid. Du må gi en kollega selvtillit og veiledning, denne personen er litt i villrede akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har behov for hvile, men det er altfor stressende på jobb til å kunne slappe av og ta det med ro. Det råder en ganske så kranglete stemning på jobb akkurat nå og mange av kollegene din er slitne og gleder seg til å ta juleferie. Du bruker sjarmen din for å løfte humøret hos dine kolleger.

Krepsen 21/6-22/7

Du er altfor smigrete mot en kollega i dag, og det gjør denne personen mistenkelig. Du trenger en tjeneste fra denne personen, men du er redd for å spørre rett ut, så du prøver å legge en strategi der han/hun ikke skal tørre å si nei. Planen din funker sånn passe.

Løven 23/7-22/8

Du er bestemt i dag. Du har et mål i sikte og når du har det, gir du sjeldent opp. Akkurat nå påvirkes du mye av jorden, noe som hjelper deg med å fokusere på din herlige energi på rett måte og få mest mulig ut av din målbevissthet. En venn vil treffe deg og det gjør deg veldig glad.

Jomfruen 23/8-22/9

Du skaffer deg nye interesser i dag og får teste ut ting som du egentlig ikke trodde var noe for deg. Når du først får teste disse tingene, innser du hvor fordomsfull du har vært. Dette er jo både gøy, spennende og utfordrende.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å sette grenser, noe du er veldig dårlig på. Du liker ikke å si nei og hater når kolleger eller venner blir skuffet over deg. Husk at du ikke alltid kan gjøre alle til lags. Du må tenke på deg selv og på dine egne behov.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne torsdagen tester du ut en ny idé, som viser seg å ha både fordeler og ulemper. Du må finslipe litt på dette prosjektet innen du kan sette igang på alvor. Vær målbevisst i måten å jobbe på, så kommer dette til å gå så bra.

Skytten 22/11-21/12

Du lever mye på sjarmen din akkurat nå, men når du blir sint eller sur, kan det bli litt for mye for de rundt deg. Du kan ikke si dumme ting for så å be om unnskyldning og håpe på at alt blir tilgitt etterpå. Du må begynne å tenke før du åpner munnen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir fortryllende herlig, intensiv, og sosial. Det blir en veldig bra og sosial torsdag, som byr på mange morsomme opplevelser. Du føler på deg at det venter gode nyheter på deg de nærmeste dagene, derfor har du en veldig positiv innstilling til det meste.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å konsentrere seg og det er du ganske dårlig på. Du prøver å fokusere, men tankene dine svever av sted. Det blir en litt underlig dag hvor du funderer mye over det kommende året.

Fiskene 19/2-20/3

Du bruker mye penger på å vise deg frem for tiden. Det handler om at du vil være fin for en viss person når du plutselig treffer han/henne. Du vil at denne personen skal savne deg og ville ha mer kontakt med deg igjen.

Powered by Labrador CMS